10
september
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

WE Fashion collectie online verkrijgbaar bij wehkamp.nl

Zwolle, 10 september 2012 – Vanaf vandaag is de collectie van WE Fashion online verkrijgbaar bij het grootste online warenhuis van Nederland, wehkamp.nl. Naast de verkoop in de ruim 250 fysieke winkels en haar eigen webshop slaat WE Fashion met deze samenwerking een brug naar een online vindplaats en A-locatie op het web die jaarlijks door een miljoenenpubliek wordt bezocht.

In totaal worden ruim 800 items aan de collectie toegevoegd bestaande uit zowel de dames-, heren- als kinderkleding. wehkamp.nl en WE Fashion spelen met de strategische samenwerking in op de ontwikkeling dat steeds meer fashion aankopen online plaatsvinden.

In de WE MEN collectie voor het najaar is de blazer een belangrijk item en zien we naast colour blocking ook een spannende nieuwe look dankzij verrassende uitvoeringen in onder meer breisels. Het vrouwelijke silhouet blijft actueel in de najaarscollectie van WE WOMEN. De belijning is losser maar volgt nog altijd het lichaam: vloeiende stoffen en aandacht voor details. Herfst betekent Back to School voor WE KIDS. Dit najaar worden de schoolpleinen en fietsenhokken opgefleurd met diverse combinaties in rood, wit en blauw. We zien veel preppy invloeden naast het woeste leven van stoere houthakkers en andere buitenlui.

De strategische samenwerking is een goed voorbeeld van een win-winsituatie. Fysieke winkels in de modebranche zijn steeds meer een verlengstuk van het online-verkoopkanaal. De Nederlandse consument plukt hier inmiddels de vruchten van, aangezien zij al bekend is met de WE Fashion collectie.

Over WE Fashion
WE Fashion is een internationale modeketen. Met circa 250 winkels en 3.000 medewerkers is WE Fashion vertegenwoordigd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk en Zwitserland. WE Fashion heeft een partnership gesloten met het Chinese bedrijf Uniquepai. In China zijn inmiddels 20 WE Stores geopend, van Beijing tot aan Shanghai.