12
december
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

Piet Klerkx online met wehkamp.nl

Uitbreiding strategische samenwerking met De Mandemakers Groep

ZWOLLE/WAALWIJK, 12 december 2013 – wehkamp.nl en De Mandemakers Groep (DMG) breiden hun strategische samenwerking uit met de online verkoop van producten van woonspecialist Piet Klerkx. Vandaag worden de eerste 200 eettafels, eethoeken, kasten, banken en salontafels aan het woonassortiment van wehkamp.nl toegevoegd. Medio januari staat de volledige collectie van zo’n 750 artikelen online. Het grootste online warenhuis van Nederland en DMG versterken hiermee elkaars kwaliteiten. Woonspecialist Piet Klerkx, met 6 vestigingen in Nederland, zal zelf de logistiek voor haar producten richting de klanten van wehkamp.nl verzorgen.

In 2011 is de strategische samenwerking tussen wehkamp.nl en DMG gestart met een selectie uit het bankenassortiment van Montèl. “De samenwerking met wehkamp.nl geeft invulling aan de strategische doelstelling van de Mandemakers Groep om ook in meubelen onze leidende marktpositie nog verder te versterken en te professionaliseren.  We zijn uitermate tevreden over de samenwerking tot dusver en breiden deze graag uit met de toevoeging van Piet Klerkx.” aldus Wim Pijper, Algemeen Directeur van De Mandemakers Groep.

Assortiment
“De Mandemakers Groep heeft een toonaangevende positie op het gebied van meubelen in Nederland. De naamsbekendheid van Piet Klerkx en het assortiment met een breed merkenpakket zijn een kwalitatieve aanvulling op ons bestaande assortiment.”  aldus Arjan Kroes, Manager Strategische Allianties.

Mandemakers Groep
De Mandemakers Groep is marktleider op de retailmarkt in keukens en heeft een toonaangevende positie op het gebied van meubelen en sanitair. Met haar meer dan 5.000 personeelsleden is De Mandemakers Groep veruit de grootste werkgever in Nederland op het gebied van keukens, meubelen en sanitair. De Mandemakers Groep is tevens internationaal actief. De divisie Meubelen presenteert zich op de belangrijkste meubelboulevards met de formules Natuzzi, Montèl, Sanders Meubelstad, Piet Klerkx, Woonexpress, Makea, Morres en Riant-Stoutenbeek. Met de wehkamp.nl-alliantie geeft De Mandemakers Groep invulling aan haar strategische doelstelling om ook in meubelen haar leidende marktpositie nog verder te versterken en te professionaliseren.

wehkamp.nl
wehkamp.nl, een van de onderliggende merken van RFS Holland Holding B.V., is met 1,7 miljoen vaste klanten, ruim 128 miljoen bezoekers per jaar en meer dan 7 miljoen zendingen per jaar het grootste online warenhuis van Nederland. Het assortiment bestaat uit zo'n 180.000 artikelen verdeeld over Mode, - Huis, Tuin & Do It Yourself, - Elektronica, Entertainment & Huishoudapparatuur, - Sport & Vrije Tijd en Beauty & Wellness. RFS Holland Holding B.V. (RFS), de houdstermaatschappij van wehkamp.nl, Create2fit, Fonq.nl  en Lacent B.V., realiseerde met een omzet van 590 miljoen euro in het boekjaar 2012/2013, het beste resultaat in de geschiedenis van de onderneming. Voor meer informatie: www.rfshollandholding.com