06
mei
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

Paul Nijhof vertrekt bij RFS Holland Holding

ZWOLLE, 6 mei 2013 - Online retailgroep RFS Holland Holding BV (RFS) meldt dat CEO en statutair bestuurder van RFS en wehkamp.nl, Paul Nijhof, heeft besloten om terug te treden als bestuurder van de onderneming om zich op een nieuwe uitdaging te oriënteren. Hij blijft wel aandeelhouder van RFS Holland Holding B.V. 

De Raad van commissarissen heeft begrip voor zijn besluit om na 12,5 zeer intensieve en voor wehkamp.nl zeer succesvolle jaren de tijd en gelegenheid te nemen zich op nieuwe activiteiten te richten. Dit besluit zal in de algemene vergadering van aandeelhouders van RFS op 27 juni 2013 worden geeffectueerd. De Raad van Commissarissen is Paul Nijhof erkentelijk voor het vele dat hij voor RFS en de Wehkamp groep heeft betekend. Zodra  zijn opvolger bekend is zal de Raad van Commissarissen van RFS dit bekend maken.

Paul Nijhof zegt over zijn vertrek: “Ik ben 12,5 jaar betrokken geweest bij wehkamp.nl en sinds 2007 ook als bestuursvoorzitter van RFS Holland Holding en wehkamp.nl. Het waren prachtige jaren waarin met name de transitie van wehkamp.nl naar een trendy en eigentijds webwarenhuis succesvol tot stand is gebracht. Daarnaast hebben we met Create2fit en Fonq.nl nieuwe winkelformules toegevoegd. RFS is uitgegroeid tot de grootste web retailer van Nederland. Er staat een mooi en solide bedrijf met een heldere groeistrategie. We liggen goed op koers in een markt die volop in ontwikkeling is en blijft. Ik wil nog graag nieuwe activiteiten ontplooien en daar heb ik dit moment voor gekozen. Ik ben trots op de slagvaardigheid en het ondernemend vermogen van onze mensen binnen RFS Holland Holding. Met groot vertrouwen neem ik deze stap en ik blijf op afstand bij de onderneming betrokken als aandeelhouder.”