08
oktober
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Paul Nijhof gekozen tot Ernst & Young Master Entrepreneur Of The Year 2012

ZWOLLE, 08 oktober 2012 – Paul Nijhof, CEO van online retailgroep RFS Holland Holding, wint de Ernst & Young Master Entrepreneur Of The Year 2012 award, een prestigieuze ondernemersprijs, die wordt toegekend aan ondernemers die erin slagen het beste uit henzelf en uit hun onderneming te halen. De jury benoemde Nijhof tot winnaar omdat “hij een gepassioneerde ondernemer met lef is, die altijd op zoek is naar nieuwe uitdagingen.” Nijhof zal in juni 2013 deelnemen aan de World Entrepreneur Of The Year verkiezing in Monaco.

Paul Nijhof, CEO van RFS Holland Holding (RFS): “ik ben heel blij met deze prestigieuze prijs omdat het niet alleen erkenning is voor mijn bijdrage, maar juist ook voor de slagvaardigheid en het ondernemend vermogen van onze mensen binnen RFS Holland Holding. wehkamp.nl is een prachtige illustratie van een succesvolle transitie van een traditioneel retailbedrijf naar een toonaangevend webwarenhuis.”

Over RFS Holland Holding B.V
RFS Holland Holding B.V. (RFS) is het moederbedrijf van wehkamp.nl, Lacent B.V., Create2fit en Fonq.nl. De onderneming is marktleider op het gebied van online winkelen in Nederland. Bij RFS Holland Holding B.V., met een jaaromzet van € 548 miljoen, werken in totaal 830 mensen. De strategie van RFS is gericht op het uitbouwen van haar leidende positie in online-winkelen in Nederland door organische groei van de bestaande formules, acquisities en het aangaan van strategische allianties met gerenommeerde retailers die actief zijn in Nederland.