27
januari
2017
|
11:24
Europe/Amsterdam

Nu altijd gratis verzending bij wehkamp!

De afgelopen drie maanden hebben we onze klanten verrast met een cadeautje: gratis verzending bij bestellingen vanaf 20.-. Dit is zo goed bevallen dat we hebben besloten om het zo te houden. Voor altijd.

Klantbeleving

De strategie van wehkamp is volledig gericht op het ontwikkelen van de ultieme klantbeleving. Door gratis verzending toe te voegen aan onze servicepropositie zijn onze klanten ons nog beter gaan waarderen. Bovendien hebben ze vaker een bestelling geplaatst en zijn er veel meer nieuwe klanten bijgekomen.

Onze service

De servicepropositie van wehkamp richt zich op een excellente klantbeleving: we hebben een zeer breed assortiment, bezorgen razendsnel en laten de klant bepalen waar en wanneer. Is het toch niet goed, dan is retourneren gratis. Daarnaast kan onze klant zelf kiezen om vooraf, achteraf of gespreid te betalen.

Over Wehkamp

Wehkamp is het meest verrassende online warenhuis van Nederland. Wehkamp heeft ruim 2,7 miljoen vaste klanten, meer dan 500.000 bezoekers per dag en verstuurt meer dan 10 miljoen pakketten per jaar. En steeds meer vrouwen weten hun weg naar Wehkamp te vinden. Het assortiment bestaat uit ruim 400.000 verschillende artikelen van zo’n 2.000 merken, voornamelijk in de categorieën mode, wonen, beauty en baby/kind. Wehkamp verkoopt grote internationale merken, lokale merken, kleine merken en exclusieve merken. Daarnaast produceert Wehkamp veel collecties onder private label. Wehkamp gelooft erin om mode en lifestyle op een slimme manier te combineren met online technologie en een fijne shopervaring, om zo een relevant en overtuigd platform te kunnen bieden aan haar klanten en partners. Inmiddels shopt meer dan 50% van de klanten mobiel en dan voornamelijk via de app. Voor het volledige assortiment geldt vandaag besteld, morgen in huis met gratis verzending én gratis retour. De missie van Wehkamp is simpel: het leven van alle gezinnen in Nederland mooier en makkelijker maken.