05
februari
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

Modemerken America Today en CoolCat gaan online met wehkamp.nl

Strategische samenwerking wehkamp.nl, CoolCat en America Today

ZWOLLE, 5 februari 2013 – Vanaf deze maand zijn de collecties van modemerken America Today, en CoolCat online verkrijgbaar bij wehkamp.nl. wehkamp.nl gaat hiervoor een strategische samenwerking aan met het moederbedrijf van de twee merken. Het grootste online warenhuis van Nederland breidt hiermee het kledingaanbod voor kinderen, jongeren en studenten sterk uit met zo’n 800 producten.

Kinderen, jongeren en studenten
De strategische samenwerking voegt met de merken America Today en CoolCat met name veel waarde toe voor een jonge doelgroep. “We hebben afgelopen jaar ons kinder- en jongerenassortiment uitgebreid door goede samenwerkingen en introducties van nieuwe merken. Hierdoor zijn we binnen dit specifieke segment met stip in de Top-10 van de Nederlandse markt terechtgekomen. Met deze samenwerking met de nummer drie van de markt breiden we ons aanbod voor kinderen, jongeren en studenten sterk uit, verstevigen we onze positie en zijn er volop kansen om verder door te groeien.” aldus Arjan Kroes, Manager Strategische Allianties bij wehkamp.nl.

CoolCat en America Today: “Via de 135 winkels van CoolCat en de 70 winkels van America Today bedienen we een enorm breed publiek in de leeftijd van 6 tot 25 jaar. Een doelgroep die zich naast het winkelen in de stadscentra meer en meer online oriënteert. Dan is het belangrijk als merk ook online aanwezig te zijn. Om deze doelgroep ook daarin tegemoet te komen en een nieuwe doelgroep kennis te laten maken met onze merken, is wehkamp.nl voor ons daarbij een online partner.”

America Today
Met de toevoeging van de collectie van America Today voegt wehkamp.nl in een keer een compleet assortiment aan ‘casual wear’ voor studenten toe. America Today vertaalt sinds 1989 de ‘all American campus lifestyle’ in een breed assortiment van relaxte basics, accessoires en college-klassiekers zoals jeans, T-shirts, sweats, jogging pants en hoodies met karakteristieke logo's, prints en details.

CoolCat
CoolCat zorgt iedere maand voor een nieuwe en zeer betaalbare collectie voor jongeren van twaalf tot achttien jaar en voor kids van zes tot twaalf jaar. CoolCat verkoopt stoere, sexy en eigenzinnige mode tegen een scherpe prijs. De collectie die bij CoolCat in de winkels hangt, is van eigen ontwerp. Deze wordt ontworpen door een professioneel, jong inkoop team op het hoofdkantoor in Amsterdam. “De collectie is altijd in beweging. We zitten bovenop trends. We kijken naar celebs, naar de catwalk. What’s hot in New York, Londen en Tokyo. If it’s on, we are on it!”