20
mei
2011
|
00:00
Europe/Amsterdam

Mandemakers Groep Meubelen gaat online met wehkamp.nl

Collectie bankenspecialist Montèl vanaf 1 juni online verkrijgbaar

ZWOLLE/WAALWIJK, 20 mei 2011 – De Mandemakers Groep start vanaf 1 juni met de online verkoop van producten van dochteronderneming Montèl. De Mandemakers Groep heeft hiervoor met wehkamp.nl een contract ondertekend voor een nauwe en exclusieve samenwerking op strategisch niveau. Het grootste online warenhuis van Nederland en de Mandemakers Groep bundelen hiermee elkaars kwaliteiten. Bankenspecialist Montèl, met 27 vestigingen in Nederland, zal zelf de logistiek voor haar producten richting de klanten van wehkamp.nl verzorgen.

Online expertise
Experts voorspellen dat over tien jaar, zo’n 30% van de omzet van de totale woonmarkt online wordt gegenereerd. “De samenwerking met wehkamp.nl geeft invulling aan de strategische doelstelling van de Mandemakers Groep om ook in meubelen onze leidende marktpositie nog verder te versterken en te professionaliseren. wehkamp.nl heeft jarenlange expertise op het gebied van online winkelen en is daarmee voor ons een fantastische partner voor een strategische samenwerking.” aldus Ben Mandemakers, CEO/eigenaar De Mandemakers Groep.

Assortiment
“De Mandemakers Groep heeft een toonaangevende positie op het gebied van meubelen in Nederland. Het assortiment van Montèl, met banken met het exclusieve Montèllabel, staat garant voor optimaal zitcomfort, een zorgvuldige selectie van de beste materialen en een hoogwaardige afwerking en zijn daarmee een kwalitatieve aanvulling op ons bestaande assortiment.” aldus Paul Nijhof, CEO van wehkamp.nl.

Mandemakers Groep
De Mandemakers Groep is marktleider op de retailmarkt in keukens en heeft een toonaangevende positie op het gebied van meubelen en sanitair. Met haar meer dan 5.000 personeelsleden is De Mandemakers Groep veruit de grootste werkgever in Nederland op het gebied van keukens, meubelen en sanitair. De Mandemakers Groep is tevens internationaal actief. De divisie Meubelen presenteert zich op de belangrijkste meubelboulevards met de formules Natuzzi, Montèl, Sanders Meubelstad, Piet Klerkx, Woonexpress, Makea, Morres en Riant-Stoutenbeek. Met de Wehkamp-alliantie geeft De Mandemakers Groep invulling aan haar strategische doelstelling om ook in meubelen haar leidende marktpositie nog verder te versterken en te professionaliseren.

wehkamp.nl
wehkamp.nl, één van de onderliggende merken van RFS Holland Holding B.V., is met 1,6 miljoen vaste klanten, ruim 110 miljoen bezoekers per jaar en circa 5 miljoen zendingen per jaar marktleider in online winkelen en is het grootste online warenhuis van Nederland. Het assortiment bestaat uit zo'n 100.000 artikelen verdeeld over Mode, - Huis, Tuin & Do It Yourself, - Elektronica, Entertainment & Huishoudapparatuur, - Sport & Vrije Tijd en Beauty & Wellness. De merkwaarden van wehkamp.nl -actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken- zijn leidend bij de keuzes die gemaakt worden in het assortiment, de services, de prijsstelling en de communicatie en komen in alle onderdelen van de winkelformule terug. RFS Holland Holding B.V. (RFS), de houdstermaatschappij van wehkamp.nl, Create2fit, Fonq.nl en Lacent B.V., realiseerde met een omzet van 488 miljoen euro in het boekjaar 2010/2011, het beste resultaat in de geschiedenis van de onderneming. Voor meer informatie: www.rfshollandholding.com