20
september
2019
|
11:27
Europe/Amsterdam

Lancering exclusieve Karl Lagerfeld x L'Oréal Paris collectie

Make-up collectie nu exclusief verkrijgbaar bij Wehkamp

 

Vrijdag 20 september is de exclusieve Karl Lagerfeld x L'Oréal Paris make-up collectie gelanceerd. Wehkamp is de eerste Nederlandse shop waar de collectie verkrijgbaar is. 

Karl Lagerfeld en L'Oréal Paris sloegen eind vorig jaar de handen ineen voor het maken van een exclusieve make-up collectie. De collectie is gebaseerd op een creatie van het beste uit beide werelden; de iconische rock chique stijl van Karl Lagerfeld en de empowered visie op beauty van L'Oréal Paris.

De make-up collectie bestaat uit een oogschaduwpalette met 9 kleuren om verschillende looks mee te creëren, 2 kleuren ultra matte gepigmenteerde eyeliners, een extra zwart volume mascara gebaseerd op de Paradise Extatic bestseller en 6 kleuren hydraterende lipstick. 

Karl Lagerfeld, die in februari overleed, was meer dan een halve eeuw een van de meest invloedrijke designers binnen de mode industrie. Hij volgde zijn eigen regels en bewoog zich op onbewandelde paden. 

De collectie is hier te bekijken: https://www.wehkamp.nl/brands/karl-lagerfeld-l-oreal-paris/ 

 

Over Wehkamp

Wehkamp is het meest verrassende online warenhuis van Nederland. Wehkamp heeft ruim 2,7 miljoen vaste klanten, meer dan 500.000 bezoekers per dag en verstuurt meer zo'n 11 miljoen pakketten per jaar. En steeds meer vrouwen weten hun weg naar Wehkamp te vinden. Het assortiment bestaat uit ruim 400.000 verschillende artikelen van zo’n 2.000 merken, voornamelijk in de categorieën mode, wonen, beauty en baby/kind. Wehkamp verkoopt grote internationale merken, lokale merken, kleine merken en exclusieve merken. Daarnaast produceert Wehkamp veel collecties onder private label. Wehkamp gelooft erin om mode en lifestyle op een slimme manier te combineren met online technologie en een fijne shopervaring, om zo een relevant en overtuigd platform te kunnen bieden aan haar klanten en partners. Inmiddels shopt 60% van de klanten mobiel en dan voornamelijk via de app. Voor het volledige assortiment geldt vandaag besteld, morgen in huis met gratis verzending én gratis retour. De missie van Wehkamp is simpel: het leven van alle gezinnen in Nederland mooier en makkelijker maken.