17
juni
2019
|
16:19
Europe/Amsterdam

Graham Harris benoemd als CEO Wehkamp

Graham Harris (52) is aangesteld als nieuwe Chief Executive Officer van Wehkamp. Sinds april vervulde Graham Harris deze functie op ad interim basis, na het vertrek van Piet Coelewij als CEO.

Graham Harris: "Met haar jarenlange bestaan, ijzersterke merk en digitale transformatie, heeft Wehkamp de juiste basis om verder te groeien in deze competitieve markt. De komende tijd focussen we nog meer op het juiste assortiment, de beste prijs en de scherpste aanbiedingen voor onze klant en het creëren van de beste online shop in fashion & living.”

Graham Harris heeft ruim 30 jaar retailervaring, onder andere bij Tesco, Carpetright en Arcadia. Hij deed zijn ervaring op in fashion en living, zowel in off- als online retail in verschillende internationale markten.

Graham Harris vormt als CEO samen met Blake Booysen als CFO, de Raad van Bestuur van RFS Holland Holdings B.V.

 

Over Wehkamp

Wehkamp is het meest verrassende online warenhuis van Nederland. Wehkamp heeft ruim 2,7 miljoen vaste klanten, meer dan 500.000 bezoekers per dag en verstuurt meer dan 10 miljoen pakketten per jaar. En steeds meer vrouwen weten hun weg naar Wehkamp te vinden. Het assortiment bestaat uit ruim 400.000 verschillende artikelen van zo’n 2.000 merken, voornamelijk in de categorieën mode, wonen, beauty en baby/kind. Wehkamp verkoopt grote internationale merken, lokale merken, kleine merken en exclusieve merken. Daarnaast produceert Wehkamp veel collecties onder private label. Wehkamp gelooft erin om mode en lifestyle op een slimme manier te combineren met online technologie en een fijne shopervaring, om zo een relevant en overtuigd platform te kunnen bieden aan haar klanten en partners. Inmiddels shopt meer dan 50% van de klanten mobiel en dan voornamelijk via de app. Voor het volledige assortiment geldt vandaag besteld, morgen in huis met gratis verzending én gratis retour. De missie van Wehkamp is simpel: het leven van alle gezinnen in Nederland mooier en makkelijker maken.