11
september
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

Gert van de Weerdhof CEO RFS Holland Holding B.V.

ZWOLLE, 11 september 2013 – RFS Holland Holding, de houdstermaatschappij van wehkamp.nl, Lacent, Create2fit en Fonq.nl, maakt bekend dat de heer Gert van de Weerdhof op 10 september officieel is benoemd tot statutair bestuurder en CEO. De Raad van Commissarissen van RFS Holland Holding is verheugd over de komst van de heer Van de Weerdhof en wenst hem veel succes in zijn nieuwe functie.


Voorts maakt de vennootschap bekend dat de heren A. Groenenboom en H. Schenk tot de Raad van Commissarissen van RFS Holland Holding zijn toegetreden en de vacatures hebben vervuld die zijn ontstaan na het aflopen van de benoemingstermijnen van de heren L. van den Boom, J. Brouwer en W. Jiskoot.

 

RFS Holland Holding B.V. (RFS) is een van de marktleiders op het gebied van online winkelen in Nederland. Bij RFS Holland Holding B.V., met een jaaromzet van € 590 miljoen, werken ruim 800 mensen. De onderneming is de afgelopen jaren flink gegroeid. De strategie van RFS is gericht op het uitbouwen van haar leidende positie in online-winkelen door organische groei van de bestaande formules, acquisities en het aangaan van strategische allianties met gerenommeerde retailers.