Zwolle,
08
december
2016
|
09:00
Europe/Amsterdam

Draag je foute kersttrui voor het goede doel

wehkamp doneert voor iedere geüploade foute kersttrui-foto 1 euro aan Ronald McDonald Kinderfonds*

Rudolf-prints, kerstmanbaarden en volledige LED-schermpjes met een haardvuur: de foute kersttrui wordt dit jaar weer naar een hoger niveau getild. De komende weken kun je wat moois doen door zo’n fout exemplaar aan te trekken. In aanloop naar Kerst wil wehkamp de families in de Ronald McDonald Huizen namelijk een hart onder de riem steken. Dit doen zij door vanaf vandaag iedereen in Nederland aan te moedigen om zichzelf op de foto te zetten met een foute kersttrui en deze te uploaden op de Facebookpagina. Voor iedere foto schenkt de lifestyle webwinkel 1 euro aan het Ronald McDonald Kinderfonds*.

 

“We proberen ieder jaar gezamenlijk een actie te organiseren voor de gezinnen die in de Ronald McDonald Huizen verblijven. Natuurlijk willen de gezinnen het liefst thuis zijn, bij hun familie en vrienden, met een gezond kindje. Omdat dit deze Kerst niet mogelijk is, helpt wehkamp ons met het realiseren van het allerbelangrijkste: het bezorgen van een knuffel of nachtzoen tijdens de Kerstdagen. De kersttruienactie haakt hierop in en wij roepen onze relaties op om ook een foto te plaatsen met een foute kersttrui.”
Tessa Colijn, accountmanager bij het Ronald McDonald Kinderfonds.

Foute kersttrui steeds populairder

De foute kersttrui-rage is vanuit Canada overgewaaid naar Nederland. De vraag naar kersttruien is in een paar jaar tijd vertienvoudigd. In december 2015 is er maar liefst 656.310 keer gegoogled op ‘kersttrui’. Deze stijgende lijn is nu ook alweer waarneembaar. Naast de kersttrui is dit jaar de kerstbaard in Nederland ook een regelrechte hit.

Check: kan ‘ie al aan?

Vraag jij je af of het nog te vroeg is om jouw foute kersttrui aan te trekken? Check het op www.kanikmijnfoutekersttruiaan.nl. Als je zelf nog meer inspiratie op wilt doen om je foute kersttrui te stylen, kijk dan op www.wehkamp.nl/specials/jouw-foute-kerstlook/ en post jouw look op www.facebook.com/wehkampnl/videos/1254938214542883/.

 

 

Over wehkamp

wehkamp is met 1,7 miljoen vaste klanten, ruim 145 miljoen bezoekers per jaar en meer dan 7 miljoen zendingen per jaar de grootste lifestyle webwinkel van Nederland. Het assortiment bestaat uit zo'n 180.000 artikelen verdeeld over Mode, Huis, Tuin & Do It Yourself, Elektronica, Entertainment & Huishoudapparatuur, Sport & Vrije Tijd en Beauty & Wellness.

Over het Ronald McDonald Kinderfonds

Een ziek kind kan niet zonder zijn ouders. Het Ronald McDonald Kinderfonds zorgt dat zieke kinderen en hun familie dicht bij elkaar zijn. In dertien Ronald McDonald Huizen logeren ouders en broertjes en zusjes op loopafstand van het ziekenhuis, in twaalf Ronald McDonald Huiskamers kunnen kinderen even vergeten dat ze ziek zijn en in drie vakantiehuizen kunnen kinderen met een beperking of ernstige ziekte samen met het gezin zorgeloos vakantie vieren. Het Ronald McDonald Kinderfonds krijgt geen subsidie en functioneert dankzij vrijwilligers, sponsors en donaties.

 

* Tot een maximum van 500 euro per huis gegarandeerd.