11
februari
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

Collectie MS Mode online bij wehkamp.nl

Meer online modekeuze voor curvy lady

ZWOLLE, 11 februari 2014 – Vanaf deze maand is de collectie van MS Mode online verkrijgbaar bij wehkamp.nl. MS Mode brengt vrouwelijke comfortabele mode, met een touch of glamour, voor een betaalbare prijs. De collectie is bestemd voor een brede doelgroep en is verkrijgbaar in de maten 40 t/m 52. wehkamp.nl breidt hiermee het kledingaanbod voor de ‘curvy lady’ uit met zo’n 400 artikelen. Naast MS Mode heeft moederbedrijf Coolcat Group nog andere  succesvolle modeketens, zoals Coolcat en America Today, welke collecties eveneens afgelopen maand zijn toegevoegd aan het fashionassortiment van wehkamp.nl.

Het toevoegen van de MS Mode-collectie aan het assortiment van wehkamp.nl heeft grote toegevoegde waarde voor een brede doelgroep in Nederland. “Voor veel vrouwen met een grotere confectiemaat is het soms lastig om kleding te kopen. Voor de maat 40-42 kunnen vrouwen nog  terecht in de ‘gewone’ modezaken, maar daarboven moeten ze naar een speciaalzaak. Met de collectie van MS Mode bieden  we deze doelgroep online een passende oplossing aan.” aldus Arjan Kroes, Manager Strategische Allianties bij wehkamp.nl.

Noor de Bruijn, Directeur Marketing & E-commerce bij MS Mode: “Met meer dan 400 winkels bedient MS Mode een groot publiek. Een doelgroep die zich naast het winkelen in de stadscentra meer en meer online oriënteert. Het is daarom belangrijk om als merk online ook goed vertegenwoordigd te zijn. Daarbij is wehkamp.nl voor ons dé partner in Nederland.”

MS Mode
MS Mode is een internationale fashion retailer die de Europese curvy lady zich goed laat voelen over wie ze is én hoe ze er uit ziet. De oorsprong van MS Mode ligt op de Amsterdamse Albert Cuypmarkt, waar Max Abram een goedlopende kraam in damesmantels dreef. In 1964 opende Abram een winkel in Rotterdam die hij 'de Mantelspecialist' noemde. Nu 50 jaar later is MS Mode uitgegroeid tot een sterk damesmodebedrijf met winkels door heel  Europa. In totaal werken er ongeveer 2600 medewerkers in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk en Spanje.