18
oktober
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Collectie Manfield gaat online bij wehkamp.nl

Zwolle, 18 oktober 2012 – Vanaf vandaag is de collectie van Manfield online verkrijgbaar bij wehkamp.nl. Manfield gaat hiervoor een strategische samenwerking aan met wehkamp.nl en breidt hiermee hun eigen, reeds bestaande, online kanaal verder uit. Naast de verkoop in de ruim 69 fysieke winkels slaat Manfield met deze samenwerking een brug naar een online vindplaats en A-locatie op het web die jaarlijks door een miljoenenpubliek wordt bezocht. Met de samenwerking worden ruim 350 items aan de online schoenencollectie toegevoegd.

 

Fysieke winkels in de modebranche zijn steeds meer een verlengstuk van het online-verkoopkanaal. De Nederlandse consument plukt hier inmiddels de vruchten van, aangezien zij al bekend is met de Manfield-collectie. Voor het winkelend publiek dat al veelvuldig aankopen online doet, is wehkamp.nl een logische plek om de collectie te vinden. ”wehkamp.nl steekt veel tijd en energie in het optimaliseren van de gemakspropositie: shoppen op een tijdstip en plaats die de consument zelf kiest. De consument wil namelijk steeds minder plaats- en tijdgebonden zijn voor het doen van (mode-)inkopen. Tegelijkertijd willen we onze bezoeker een verrassend en breed aanbod doen waar de consument zich in herkent. De samenwerking met Manfield past binnen de groeistrategie van wehkamp.nl. Wij zijn zeer blij en trots op het feit dat we de samenwerking met Manfield mogen aankondigen”, aldus Paul Nijhof, CEO wehkamp.nl.
 
Henk Sieders, Managing Director : “Wij bereiken wekelijks al veel mannen en vrouwen via onze fysieke winkels en eigen webshop, maar laten graag nog meer consumenten kennismaken met onze zeer uitgebreide collectie schoenen. Manfield kiest er bewust voor de collectie beschikbaar te stellen op een A-locatie op het web. Voor ons is wehkamp.nl dé partner gezien de grote naamsbekendheid.  

Over Manfield
Manfield biedt al ruim 100 jaar de modebewuste vrouw en man een zeer actuele collectie kwaliteitsschoenen en tassen. Stijl, kwaliteit, draagcomfort en een betaalbare prijs zijn kenmerken van het Manfield assortiment. Van chique elegant tot ingetogen en van stylish tot traditioneel klassiek. Naast de Manfield collectie worden ook andere kwaliteitsmerken verkocht. Met 69 winkels is Manfield in bijna alle grote en middelgrote steden vertegenwoordigd. Maar ook online wordt het complete assortiment aangeboden.

Over wehkamp.nl
wehkamp.nl, één van de merken van RFS Holland Holding B.V., is met 1,7 miljoen vaste klanten, ruim 117 miljoen bezoeken per jaar en ruim 7 miljoen zendingen per jaar marktleider in online winkelen en is het grootste online warenhuis van Nederland. Het assortiment bestaat uit ruim 160.000 artikelen verdeeld over Mode, - Huis, Tuin & Do It Yourself, - Elektronica, Entertainment & Huishoudapparatuur, - Sport & Vrije Tijd en Mooi & Gezond. Naast de samenwerking met Manfield kondigde wehkamp.nl recent samenwerkingen aan met onder andere Coltex Retail Group (bekend van Superstar, Didi en Steps), Sacha, Mango en WE Fashion.