kinderboeken
Niemands meisje - Lydia Rood

  Lydia RoodNiemands meisje

  15.99
  voor 23:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Niemands meisje - Lydia Rood

  Ik krijg altijd de schuld. Omdat ik schreeuw, kwaad word, met dingen ga smijten, wegloop. Alsof het daarmee begint. Alsof ik dat zomaar doe, voor mijn lol of zo. Dat slaat toch nergens op? Ik word er gek van. Maar niemand vraagt aan mij waaróm ik schreeuw. Hoe het gekomen is.

  Goed. Dan vraag ik het. Hoe is het gekomen?

  Heb je een maandje?

  Ja hoor. Als het moet.

  Liesbeth is opgenomen. Waarom? Wat is er met haar aan de hand? En wat is er gebeurd op Valentijnsdag? Uit Liesbeths verhaal rijst een kwetsbaar meisje op. Een meisje dat opgroeit in een bijzonder gezin. Een meisje dat meer ziet en begrijpt dan de mensen om haar heen. Een meisje dat eigenlijk maar één ding wil: iemand die luistert.
  lees meer

  Specificaties