Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

 
Niemand weet dat ik Siri heet - Sonal Fennema
 • Uitverkocht

  Sonal FennemaNiemand weet dat ik Siri heet

  22.-
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Niemand weet dat ik Siri heet - Sonal Fennema

  Het leven van Sonal Fennema (1951, Amsterdam) ging niet over rozen. Ze wist niet wat ze wilde, ze wilde liever ZIJN, maar daar kan je niet van leven.

  In Groningen (1971) studeerde ze MO Hongaars, maar maakte het niet af en vertrok in 1979 naar Poona (India) op zoek naar zichzelf. Ze verbleef er negen maanden en ondanks therapie- en meditatiegroepen, werd ze er niet wijzer van.

  Terug in Nederland was ze o.a. werkzaam als typiste, administratief medewerkster en masseuse. Uiteindelijk vond ze in 1996 haar droombaan als hoofd PR, maar kreeg na twee jaar een burn-out en kwam niet meer aan de bak.

  Ze ging het leven nemen zoals het kwam en het als een geschenk zien. Toen veranderde haar levensverhaal in een sprookje. Het werd wonderbaarlijker dan ze het ooit had kunnen bedenken.

  Dit is het echte verhaal van haar leven, waarin ze het diepst van zichzelf een stem heeft willen geven.

  Specificaties

  AuteursSonal Fennema
  Eerste auteurSonal Fennema
  GenreLiteraire non-fictie
  ISBN9789082754704
  Uitvoering boekPaperback
  Jaar van uitgifte2017
  EAN9789082754704
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand