Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Niels Holgersson 9-12 (DVD)
 • Uitverkocht

  Niels Holgersson 9-12 (DVD)

  8.99
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Niels Holgersson 9-12 (DVD)

  Niels Holgersson deel 9
  Op de rug van Maarten komt Niels weer op verschillende plekken van het land waar hij de uiteenlopende avonturen beleeft. In dit deel zie je onder andere hoe gemeen Smirre de Vos wel niet kan zijn... Ze komen erachter dat dieren vele malen banger voor vuur zijn dan mensen... en de ganzen krijgen het aan de stok met de zwanen. Niels moet onder meer een raaf bevrijden uit een hut. Hij bezoekt een kermis en helpt een hoefsmid een wedstrijd winnen.

  Niels Holgersson deel 10
  In dit deel vecht gans Maarten het uit met een adelaar, terwijl Niels een hond op de vos Smirre afstuurt. Samen met Kruimel wordt Niels gevangen door een visser die hem verkoopt aan een fluitspeler die hem wil laten dansen op zijn muziek. En in de dierentuin horen Niels en Kruimel een prachtig verhaal over de gans Akka van Kebnekajse.

  Niels Holgersson deel 11
  Voor Niels, Kruimel en hun nieuwe vriend Gorgo de adelaar komt Lapland steeds dichterbij. Helaas hebben de drie enorme honger. Gelukkig naderen ze een boerderij waar de boerin net vers brood aan het bakken is. Nadat ze gegeten hebben, vliegen ze weer verder en komen ze hun oude bekende, de fluitspeler, tegen. Hij vertelt ze een verhaal over hoe de dieren Nieuwjaar vieren. Niet veel later maakt Niels een verschrikkelijke bosbrand mee.

  Niels Holgersson deel 12
  Niels raakt hij verzeilt in een discussie tussen een groep vogels over welk land nou het mooiste is van de hele wereld. Aan het eind vinden Niels en zijn kameraden eindelijk de gans Akka van Kebnekajse terug… in Lapland. Niels wordt niet alleen herenigd met zijn vrienden, maar helpt zo ook twee kinderen, Asa en kleine Mads, op hun zoektocht naar hun vader.  Het vuur en de dieren
  De zwanen
  De oude kopermijn
  De wedstrijd van de smeden
  De boze zusters
  Een grote teleurstelling
  Klement de muzikant
  De adelaar Gorgo
  Honger
  Oudejaarsnacht
  Gorgo de reddingspad
  De vogels krijgen ruzie
  De droom
  Asa en de kleine Mads

  Specificaties

  GenreFamilie
  SubgenreAnimatie
  Speelduur300
  LeeftijdNiet schadelijk/Alle leeftijden
  Gesproken talenNederlands
  GeluidDolby Surround 2.0
  Beeld4:3
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand