Nicotinell pleisters - 21mg/24uur - 7 stuks

  Nicotinellpleisters - 21mg/24uur - 7 stuks

  22.59
  nog 6 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Nicotinell pleisters - 21mg/24uur - 7 stuks

  Algemeen
  Nicotinell is een pleister waarbij de nicotine over de pleister verspreid is. Nadat de pleister op de huid is geplakt, wordt de nicotine geleidelijk afgegeven. Via de huid komt het in de bloedbaan terecht. En zo in je hele lichaam. Naar alle plaatsen waar een verhoogde behoefte aan Nicotinell bestaat; de hersenen, het maagdarmkanaal, de huid en andere organen. Het geeft je minder 'trek' in een sigaret. Minder last van humeurigheid, bevende handen, overmatige transpiratie en andere lichamelijke ontwenningsverschijnselen. Nicotinell onderdrukt het hongergevoel. Minder kans op gewichtstoename.

  Waarschuwingen
  - Voor dat je de Nicotinell pleister gaat gebruiken, moet je wel een aantal zaken weten. De bijsluitertekst informeert je wat dat betreft goed en volledig. Je kunt natuurlijk ook altijd voor advies bij de arts of apotheek.
  - Een aantal speciale gebruiksadviezen willen wij u onder de aandacht brengen. Ten eerste waar op de huid je de Nicotinell pleister moet plakken. Dat is bij voorkeur op het (bijna) onbehaarde huidgedeelte van borst of bovenarm. De huid moet schoon, droog en onbeschadigd zijn.
  - Voor een goede hechting moet je na het opplakken de pleister 20 à 30 seconden goed aandrukken.
  - Het is vanzelfsprekend dat je tijdens het gebruik van Nicotinell niet mag roken. Er bestaat dan zelfs de mogelijkheid op bijwerkingen ten gevolge van een nicotine-overdosering.
  - Heb je o.a. last van hartklachten, slechte doorstroming van de bloedvaten, problemen met de schildklier, lever of nieren, dan is het raadzaam om contact op te nemen met de huisarts. Ben je zwanger of geef je borstvoeding, dan mag je geen Nicotinell gebruiken.

  Werkzame stof: Nicotine
  Sterkte: 21 mg
  Vorm: Pleister
  Leeftijd: Vanaf 18 jaar
  lees meer

  Specificaties