Nicotinell kauwgom - 2mg - Mint - 48 stuks

  Nicotinellkauwgom - 2mg - Mint - 48 stuks

  14.39
  48
  nog 7 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Nicotinell kauwgom - 2mg - Mint - 48 stuks

  Algemeen
  Nicotinell Kauwgom 2mg Cool Mint behoort tot een groep geneesmiddelen die gebruikt worden om mensen te helpen bij het stoppen met roken. Nicotinell bevat nicotine, één van de stoffen die zich in tabaksproducten bevinden. Wanneer Nicotinell gekauwd wordt, wordt langzaam nicotine vrijgegeven en opgenomen door het mondslijmvlies. Dit geneesmiddel wordt gebruikt om de nicotineontwenningsverschijnselen bij nicotineafhankelijkheid te verlichten, als hulpmiddel bij het stoppen met roken.

  Dosering
  Kauw één kauwgom wanneer u de drang voelt om te roken. In het algemeen dient er één kauwgom om het uur of om de twee uur te worden gebruikt. Normaal zijn 8 tot 12 stuks kauwgom per dag voldoende. Indien u toch nog de drang voelt om te roken, dan mag u bijkomende stuks kauwgom kauwen. Gebruik niet meer dan 25 stuks per dag van de kauwgom van 2 mg.

  Waarschuwingen
  Overleg met de arts bij nier- en leverfunctiestoornissen en suikerziekte, verhoogde schildklierwerking, maag- en darmklachten, stabiele hart- en vaataandoeningen, zwangerschap en borstvoeding. Lees voor gebruik de bijsluiter

  Werkzame stof: Nicotine
  Sterkte: 2mg
  Vorm: Kauwgom
  Leeftijd: Vanaf 18 jaar
   
  lees meer

  Specificaties