NewStar NM-D775BLACKPLUS monitorsteun, Zwart
 • uitverkocht

  NewStarNM-D775BLACKPLUS monitorsteun

  159.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  NewStar NM-D775BLACKPLUS monitorsteun

  Met deze NewStar monitorarm, model NM-D775BLACKPLUS, bevestig je een curved screen aan het bureau via een top-fix bureauklem of -doorvoer.

  Speciaal voor curved-monitoren
  De NM-D775BLACKPLUS steun is specifiek ontworpen voor curved-monitoren. Hij is voorzien van een verstevigde kop voor curved- en ultrawide-monitoren en kan een hogere totale capaciteit tot 49" dragen en een maximaal gewicht van 18 kg.

  Aan te passen
  Dankzij de unieke kantel- (90°), roteer- (180°) en zwenktechniek (180°/ 360°) van NewStar, kan de NM-PLUS steunen aangepast worden naar iedere kijkhoek voor optimaal gebruik van de mogelijkheden van een ultrawide-scherm. De arm beschikt over een 180° stopmechanisme. De steunen zijn eenvoudig in hoogte verstelbaar tot 59 centimeter, middels een gasveer. Daarnaast zijn de steunen ook in diepte verstelbaar; van 0 tot 63 centimeter.

  Een uniek kabelmagagementsysteem leidt en verbergt de kabels van de steun naar de ultrawide-monitor. De NM-D775BLACKPLUS bureausteunen zijn ideaal voor gebruik in kantoren, op balies en in receptieruimtes.

  Al het installatiemateriaal wordt meegeleverd met het product.
  lees meer

  Specificaties