Sergio Herman New Italian

    39.99

    New Italian - Sergio Herman

    Italiaans eten. Comfortfood van de zuiverste soort. Net zoals zovelen onder ons is Sergio Herman al jaren in de ban van de Italiaanse eetcultuur. Wie wordt er niet gelukkig van een bord pasta? De Italiaanse keuken is over de hele wereld geliefd en behoort tot het culinair erfgoed, maar er lijken vaak alleen authentieke gerechten te worden gekookt; er wordt weinig met nieuwe smaakcombinaties geëxperimenteerd.

    Daar brengt Sergio verandering in met zijn take op de ‘cucina nuova’. In meer dan zestig goed thuis te bereiden recepten presenteert hij gerechten die in de basis klassiek Italiaans zijn, maar altijd een eigen flow of karaktervolle twist hebben en echt blijk geven van zijn visie op de nieuwe Italiaanse keuken. Verwacht dus geen authentieke pasta carbonara met spek, eerder een carbonara met pipe rigate en noordzeekrab, of pappardelle met Zeeuwse mosselen en´nduja in plaats van met vongole.

    Het is tijd om onszelf weer eens te verrassen in de Italiaanse keuken.
    lees meer

    Specificaties

    AuteursSergio Herman
    Multi: TaalNederlands
    Soort artikelKookboek
    Uitvoering boekHardcover
    Aantal pagina's304
    UitgeverNijgh & Van Ditmar
    Jaar van uitgifte2021
    bekijk alle specificaties

    Reviews

    Dit artikel heeft nog geen reviews

    Laat je verrassen

    Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

    Toegevoegd aan je winkelmandje

    kies je maat

    We zijn live!
    Shop de collectie

    Categorieën

    Mijn account
    Help