New Care Stoelgang - 60 capsules

  New CareStoelgang - 60 capsules

  11.95
  nog 7 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  New Care Stoelgang - 60 capsules

  New Care Stoelgang is een kruidenformule van natuurlijke oorsprong. Het toegevoegde vuilboombast is goed voor de darmpassage. Wegedoorn is goed voor een normale darmfunctie. Engelwortel en rabarberwortel bevorderen de algehele spijsvertering.
  Vlozaad, capsule: gelatine, vuilboombast, wegedoorn, fenegriekzaad, engelwortel, rabarberwortel, aloë extract, antiklontermiddel: magnesiumstearaat

  Gebruiksadvies: 3 x per dag 1 capsule of 2 à 3 capsules, voor het slapen gaan. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Capsules met water innemen. Problemen met slikken van grote tabletten of capsules? Al onze tabletten mogen worden fijngemalen met een vijzel of tabletcrusher. Met poeder gevulde capsules kunnen worden opengemaakt. De tablet of capsule kan op deze manier in poedervorm in bijvoorbeeld water of yoghurt worden ingenomen. Gebruik Stoelgang niet: Bij aandoeningen van maagdarmkanaal. Voor kinderen tot 12 jaar. Langer dan tien dagen aaneengesloten. Bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Gebruik bij zwangerschap en borstvoeding: Dit product dient niet te worden gebruikt tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding.
  Stoelgang bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.
  lees meer

  Specificaties