New Care Bifido Lacto complex - 10 sachets, 30
 • sale
 • -20%

  New CareBifido Lacto complex - 10 sachets

  32.7640.95je bespaart 8.19
  30
  nog 3 op voorraad

  New Care Bifido Lacto complex - 10 sachets

  New Care Bifido Lacto complex is een probioticum voor volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar dat voorziet in de dagelijkse portie bacteriën. Probiotica zijn levensvatbare melkzuurbacteriën. Vooral gefermenteerde levensmiddelen - zoals kaas en yoghurt – bevatten deze bacteriën. Bifido Lacto complex is samengesteld uit meerdere stammen van meerdere soorten micro-organismen. Dit wordt ook wel een multispecies probioticum genoemd. Naast multispecies preparaten bestaan ook monospecies preparaten. Monospecies producten bevatten meerdere stammen van één enkel micro-organisme. Aan deze formule zijn eveneens inuline en fructo-oligosacchariden toegevoegd. New Care Bifido Lacto complex is geproduceerd volgens een bijzondere technologie. Deze technologie is een garantie voor een goede stabiliteit en een goede overleving in het maag-darmkanaal. New Care Bifido Lacto complex is gedoseerd in de vorm van sachets. Door de inhoud van een sachet op te lossen in water krijgen de bacteriën de kans zich uit hun kiemstadium vrij te maken. Deze vorm van doseren zorgt ervoor dat de probiotische stammen beter bestand zijn tegen maagzuur en gal, zodat ze levend aankomen in de darm.
  Maiszetmeel, maltodextrine, inuline, kaliumchloride, magnesiumsulfaat, bacteriecultuur, fructo-oligosacchariden, enzymen, smaakversterker: vanillepoeder, mangaansulfaat

  Gebruiksadvies: 1 x per dag 1 sachet toevoegen aan een half glas lauw water (100ml), 10 minuten laten staan, goed doorroeren en opdrinken. Neem New Care Bifido Lacto complex ruim een uur voor of na de maaltijd in, bij voorkeur voor het slapen gaan. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Gebruik Bifido Lacto complex niet: Bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Voor kinderen tot 2 jaar.
  Bifido Lacto complex bevat geen gluten, gist, lactose, kleurstoffen of conserveringsmiddelen.
  lees meer

  Specificaties

  Aantal stuks in verpakking30
  SoortOverige
  Doelgroep/-stellingWeerstand
  MerkNew Care
  UAD geneesmiddelUAD geneesmiddel
  EAN8714354407126
  bekijk alle specificaties

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.