New Care Bifido Lacto capsule - 60 capsules
 • sale
 • -30%

  New CareBifido Lacto capsule - 60 capsules

  21.6630.95je bespaart 9.29
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  New Care Bifido Lacto capsule - 60 capsules

  New Care Bifido Lacto capsule is een probioticum voor volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar dat voorziet in de dagelijkse portie bacteriën. Probiotica zijn levensvatbare melkzuurbacteriën. Vooral gefermenteerde levensmiddelen - zoals kaas en yoghurt – bevatten deze bacteriën. Deze capsule variant is specifiek ontwikkeld voor dagelijks gebruik. Daarnaast is de formule bij uitstek geschikt als handig alternatief voor de formule in sachetvorm, omdat het in bepaalde situaties lastig kan zijn om sachets in water op te lossen. Bijvoorbeeld op vakantie en als je onderweg bent. New Care Bifido Lacto capsule kan ook goed worden ingezet als vervolg op New Care Bifido Lacto complex in sachetvorm, nadat hiervan een kuur is afgerond. New Care Bifido Lacto capsule is verwerkt in een maagsapresistente capsule die na 50 minuten in de darm opengaat. Dit is een garantie voor een goede stabiliteit en overleving in het maag-darm kanaal.Hiervoor is het essentieel dat de apsule op een nuchtere maag wordt ingenomen. New Care Bifido Lacto capsule is samengesteld uit meerdere stammen van meerdere soorten micro-organismen. Dit wordt ook wel een multispecies probioticum genoemd. Naast multispecies preparaten bestaan ook monospecies preparaten. Monospecies producten bevatten meerdere stammen van één enkel micro-organisme. Aan deze formule zijn eveneens inuline en fructo-oligosacchariden (FOS) toegevoegd.
  Stabilisator: maiszetmeel, vegetarische capsule: hypromellose, stabilisator: maltodextrine, fructo-oligosacchariden (FOS)**, inuline**, maïs dextrine, plantaardig eiwit, stabilisatoren: kaliumchloride en magnesiumsulfaat, bacteriecultuur**, enzym (amylase), vanille-aroma, stabilisatoren: mangaansulfaat en gellangom.

  Gebruiksadvies: 1 x per dag 1 tot 2 capsules met water innemen. De capsules kunnen ook worden opengemaakt. De inhoud vervolgens toevoegen ana een half glas lauw water (100ml), 10 minuten laten staan, goed door roeren en opdrinken. Neem New Care Bifido Lacto capsule ruim een uur voor of na de maaltijd in, bij voorkeur voor het slapen gaan. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Gebruik Bifido Lacto capsule niet: Bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Voor kinderen tot 2 jaar.
  Bifido Lacto capsule bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, kleurstoffen of conserveringsmiddelen.
  lees meer

  Specificaties

  Aantal stuks in verpakking60
  SoortCapsule
  Doelgroep/-stellingWeerstand
  MerkNew Care
  UAD geneesmiddelUAD geneesmiddel
  EAN8714354399179
  bekijk alle specificaties

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.