Neutral Neutral parfumvrije body crème - 6 x 250 ml
 • uitverkocht

  NeutralNeutral parfumvrije body crème - 6 x 250 ml

  44.94
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Neutral Neutral parfumvrije body crème - 6 x 250 ml

  Neutral body creme is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. 0% parfum en 0% Kleurstof.

  - is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid
  - bevat 0% parfum, 0% kleurstof en 0% parabenen
  - is dermatologisch getest en goedgekeurd
  - Geschikt voor dagelijks gebruik
  - Voor de extra droge en ruwe huid
  - Bevat Glycerine

  Neutral Body Cream hydrateert en bevochtigt je huid en laat de huid glad en zacht achter. De Neutral Body Cream is ontwikkeld met 0% parfum, 0% kleurstoffen en 0% parabenen om huidirritaties te voorkomen. Neutral Body Cream bevat Jojoba Olie en Glycerine, welke bekend staan voor de voedzame werking op de droge huid. De dikke crème smeert gemakkelijk.
  Wanneer je een allergie of een gevoelige huid hebt, mag dit geen belemmering zijn om van het dagelijks leven te genieten. Neutral heeft zich daarom gespecialiseerd in producten die het risico op huidirritatie verminderen. Alle producten van Neutral bevatten daarom ook geen toevoegingen, waaronder parfum en kleurstoffen. Deze stoffen verhogen het risico op huidirritatie namelijk.
  Verder biedt Neutral een complete range van huishoudelijke- en huidverzorgings- producten die speciaal ontwikkeld zijn om het risico op allergische- of huidreacties te verminderen. De producten van Neutral zijn opgebouwd uit hoogwaardige ingredienten, en bevatten alleen de ingredienten die het product ook daadwerkelijk nodig heeft. Er zijn dus geen onnodige ingredienten aan toegevoegd. Zo hoef je je met het gebruik van Neutral dus geen zorgen te maken over wat je op de huid smeert. Neutral is geschikt voor alle huidtypes.
  Neutral 0% producten worden aanbevolen door de Danish Asthma en Allergy Association en zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Neutral, dat voelt goed. Voor meer informatie, bezoek www.Neutral.nl
  lees meer

  Specificaties