Zeep
Neutral handzeep - 6x250 ml - parfumvrij
 • actie
 • -50%

  Neutralhandzeep - 6x250 ml - parfumvrij

  18.999.49je bespaart 9.50
  vandaag besteld, morgen in huis
  Actie!

  Actie!

  Tot 50% korting op heel veel make-up en verzorging. De korting is reeds verrekend in de hier getoonde prijs. De actie is geldig t/m 10 februari 2020.

  Neutral handzeep - 6x250 ml - parfumvrij

  Speciaal onwikkeld voor de gevoelige huid
  Deze handzeep van Neutral is geschikt voor de gevoelige huid. De milde formule bevat geen parfum, kleurstof of parabenen. Deze parfumvrije handzeep reinigt grondig en effectief en droogt de huid niet uit. Wel zo fijn voor jou en je baby. Deze Neutral handzeep is veilig om te gebruiken voor het hele lichaam en voorkomt allergische reacties op de huid. De zeep is pH-huidneutraal en is geschikt voor dagelijks gebruik.

  Kenmerken:
  - 0% parfum, 0% kleurstof, 0% parabenen
  - Geschikt voor hele lichaam
  - Geschikt voor dagelijks gebruik
  - pH-neutraal
  - Speciaal voor de gevoelige huid
  - Dermatologisch getest en goedgekeurd

  Over Neutral
  Wanneer je een allergie of een gevoelige huid hebt, mag dit geen belemmering zijn om van het leven te genieten. Neutral heeft zich daarom gespecialiseerd in producten die het risico op huidirritatie verminderen. Alle producten van Neutral zijn daarom vrij van onnodige toevoegingen, waaronder parfum en kleurstoffen. Deze stoffen verhogen het risico op huidirritatie. Bovendien zijn de ingrediënten die Neutral gebruikt milieuvriendelijk, waardoor ze worden aanbevolen door diverse organisaties uit onder andere Noorwegen en Denemarken. Neutral is mild en hierdoor geschikt voor alle huidtypen en leeftijden.

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking