Neutral Baby 8x63 billendoekjes - parfumvrij

  NeutralBaby 8x63 billendoekjes - parfumvrij

  23.92
  8
  vandaag besteld, morgen in huis

  Neutral Baby 8x63 billendoekjes - parfumvrij

  Speciaal ontwikkeld voor gevoelige babyhuid
  Neutral parfumvrije babydoekjes zijn speciaal ontwikkeld voor gevoelige babybilletjes, -handjes en -gezichtjes. Neutral babydoekjes verminderen het risico op geïrriteerde babybilletjes, -handjes en -snoetjes. Baby’s hebben van nature een dunnere en zachtere huid en zijn dus gevoeliger voor uitdroging en irritaties. Daarom krijgen baby’s soms wat schrale plekjes op de huid, of kan de huid een beetje rood worden. Ook bij luieruitslag kan je het beste gebruik maken van parfumvrije doekjes. Niet alle babyhuidjes kunnen namelijk alle verzorgingsproducten verdragen. Veel producten bevatten stoffen die allergieën kunnen veroorzaken, bijvoorbeeld kleurstoffen. Een gevoelige huid kan sterk reageren op kleurstoffen, maar ook parfum of parabenen. Voorkom dus huidirritaties bij je kleintje en gebruik de babydoekjes van Neutral bij het verwisselen van de luier, het afvegen van een snotneus of schoonmaken van handjes.

  Neutral babydoekjes zijn vrij van parfum, kleurstoffen en parabenen en reinigen de babyhuid op een milde wijze, waardoor de kans op huidirritaties wordt vermindert. De multifunctionele babydoekjes zijn geschikt voor dagelijks gebruik. Gebruik de doekjes bij het verschonen of om de handjes en snoetjes schoon te houden. De babydoekjes zijn dermatologisch getest en goedgekeurd. Deze grootverpakking bevat 8 pakjes á 63 doekjes.

  Kenmerken:
  - 0% parfum
  - 0% kleurstoffen
  - 0% parabenen
  - Zeepvrij

  Over Neutral
  Wanneer je een allergie of een gevoelige huid hebt, mag dit geen belemmering zijn om van het leven te genieten. Neutral heeft zich daarom gespecialiseerd in producten die het risico op huidirritatie verminderen. Alle producten van Neutral zijn daarom vrij van onnodige toevoegingen, waaronder parfum en kleurstoffen. Deze stoffen verhogen het risico op huidirritatie. Bovendien zijn de ingrediënten die Neutral gebruikt milieuvriendelijk, waardoor ze worden aanbevolen door diverse organisaties uit onder andere Noorwegen en Denemarken. Neutral is mild en hierdoor geschikt voor alle huidtypen en leeftijden.

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking