Nespresso Magimix Vertuo Next koffieapparaat (mat zwart)
 • 100 koffiecups

  Nespresso Magimix Vertuo Next koffieapparaat (mat zwart)

  149.-
  100 koffiecapsules voor 10.-

  100 koffiecapsules voor 10.-

  Na aanschaf van deze Nespresso Vertuo. Deze actie is geldig t/m 4 september 2022. Hoe werkt de actie? Ga na aankoop naar - https://www.nespresso.com/nl/nl/promotie - en registreer je aankoop. Meer info vind je ook in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Nespresso Magimix Vertuo Next koffieapparaat (mat zwart)

  De Nespresso Vertuo Next is de nieuwkomer in het assortiment Vertuo koffiemachines. Ontdek dit knappe designtoestel met zijn compacte stadsformaat en de exclusieve technologie van Vertuo met alle troeven die daarbij horen.

  Automatische herkenning
  De Vertuo Next herkent automatisch de cup die in de machine wordt geplaatst. Door deze herkenning is er maar 1 knop nodig voor het zetten van de koffie. De machine zet zelf de perfecte espresso of een van de andere koffiespecialiteiten.

  Gemaakt uit gerecycled plastic
  De Vertuo Next machine helpt mee om de ecologische voetafdruk te verkleinen doordat de machine uit meer dan 50% gereycycled plastic gemaakt wordt. Bovendien valt de machine na 9 minuten zonder activiteit automatisch uit. De Vertuo Next voert elke nacht de nodige updates uit.

  Centrifusion technologie
  Het innovatieve Vertuo systeem is uitgerust met de Centrifusion technologie. De gemalen koffie kan hierdoor langer trekken en de centrifugekracht ligt beduidend hoger, wat met één simpele druk op de knop een kwaliteitsvolle koffie oplevert.
  lees meer

  Specificaties

  Aansluitwaarde (watt)1260
  Pompdruk (bar)1
  Type machineVertuo Next
  Waterreservoir (l)1,1
  Heet water functie
  MelkfunctieGeen melkfunctie
  Inhoud melkreservoir (l)0
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (1)

  algemene beoordeling
  (review)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.