Nelson nubuck overknee laarzen, Zwart
 • Uitverkocht

  Nelsonnubuck overknee laarzen

  149.9974.99je bespaart 75.-
  2 reviews
  Kies eerst je maat

  Artikelomschrijving

  Dames overknee laars van Nelson, uitgevoerd in nubuck. Het model is voorzien van een voering van textiel, een ritssluiting aan de binnezijde, een rubberen loopzool en hoge hak ( 9 cm ).

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  2.5(2 reviews)

  Geen aanrader

  Goedkope leersoort, slecht afgewerkt. Komt niet tot over de knie (tenzij je 1.50m bent). Kleur is niet zwart. Prijs- kwaliteit is onvoldoende. Geen aanrader

  alleen over the knee voor korte dames

  Toen ik in de titel over de knie zag was ik zo blij dat ik niet verder keek.. Laars heeft de juiste hakhoogte en neus, en ben al een tijd opzoek naar mooie over the knee laarzen. Helaas heb ik niet naar de schacht hoogte gekeken, deze is te kort voor mij (1.75). De laars valt midden op de knie, heel oncomfortabel met het buigen van je knie, wat je met lopen regelmatig doet. Ook vind ik hem iets te los om de enkels. Kwalitatief kan ik er niet veel over zeggen, het materiaal ziet er mooi uit, maar de rits ging in eerste instantie zo stroef open dat ik dacht dat hij kapot was. Al om al, deze is niet voor mij dus retour.

  checktoegevoegd aan winkelmand

  kies categorie
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Baby
  • Wonen & Slapen
  • Tuin & Klussen
  • Huishouden
  • Elektronica
  • Speelgoed & Games
  • Sport & Vrije Tijd
  • Mooi & Gezond
  • Sale