Nederland in ontwikkeling - Leo Rademaker

  Leo RademakerNederland in ontwikkeling

  14.95
  nog 9 op voorraad
  voor 23:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Nederland in ontwikkeling - Leo Rademaker

  Nederland in ontwikkeling biedt een elementaire en heldere oriëntatie op de ontwikkelingen van de meest belangrijke instituties van de Nederlandse samenleving. De terreinverkenningen worden afgesloten met enkele slotbeschouwingen: Nederland in internationaal verband en Nederland als veranderende, multi-etnische en typische samenleving. Deze publicatie is een sterk bekorte en geactualiseerde versie van de veel omvangrijker Schets van de Nederlandse samenleving: ontwikkelingen en actualiteit, die uitsluitend als een educatieve uitgave op de markt is gebracht.

  Leo Rademaker is gepromoveerd socioloog. Hij schreef en redigeerde een aantal sociologische overzichtspublicaties en publiceert de laatste jaren óók op literair-cultureel gebied, zoals: Culturele coryfeeën: een eerbetoon aan Erasmus, Eduard Douwes Dekker (Multatuli), Louis Couperus en Johan Huizinga.

  Deze publicatie is uitstekend geschikt voor de belangstellende leek en het vak maatschappijleer, maar ook nuttig in het kader van opleidingen waarin kennis van de ontwikkelingen van de Nederlandse samenleving vereist is, in het bijzonder de studie geschiedenis en sociologie.

  lees meer

  Specificaties