Neato botvac D6 Connected robotstofzuiger, Zwart

  Neatobotvac D6 Connected robotstofzuiger

  652.-
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Neato botvac D6 Connected robotstofzuiger

  De Neato Botvac D6 Connected robotstofzuigerheeft LaseSmart technologie. Hiermee wordt je hele huis in kaart gebracht. De D6 robot hoeft alleen maar de plattegrond te volgen. Deze beweegt precies zoals een slimme robot zou moeten, in een rechte lijn, niet volgens een willekeurig patroon. De Botvac D4 kan door de lasers zelfs in het donker reinigen. Bedienen doe je dus via je smartphone en je kunt zelfs op je smartphone aangeven waar hij wel of niet mag reinigen.

  Je tekent op je smartphone een virtuele No-Go lijn of te wel een grens die hij niet mag passeren. Delen van een of een volledige kamer die de D6 moet overslaan. Trek een No-GO lijn(en) in of  bij de ingang van de desbetreffende kamer op je smartphone en het gedeelte wordt overgeslagen. Eenvoudig nietwaar? Zo kun je dagelijkse reiniging gemakkelijk plannen op je smartphone, maar dat niet alleen. Je de D4 ook via Apple Watch, Amazon Echo, of Google Home. Aan jou de keus.

  En de accu is wel tot 120 minuten werkzaam. Genoeg voor elke klus. En laden geen probleem. De Neato Botvac D6 Connected laadt automatisch bij op zijn station. Soms heeft de robot extra kracht nodig om de klus te klaren. Met de herlaadfunctie berekent het de hoeveelheid extra energie die nodig is om de taak te voltooien, laadt dienovereenkomstig en keert sneller terug om te downloaden.

  Botvac Connected
  De Botvac D6 Connected is op afstand middels Wi-Fi te bedienen op je smartphone. En niet te vergeten je kunt meerdere plattegronden op je smartphone plaatsen. En mochten er extra functies ontwikkeld worden en beschikbaar komen ontvang je die zo spoedig mogelijkZo ben je ook in de toekomst verzekerd van de nieuwste functies en een optimale uitvoering van je robotstofzuiger. 

  Specificaties
  Accu: Lithium-Ion
  -  Oplaadtijd: 2 uur
  - Gebruikstijd: 120 minuten
  - Aantal zijborstels: 1
  - Geschikt voor alle vloertypes 
  - Soort stofopvang: opvangbak 0.7 liter
  - Maximale hoogte drempels: 1,5 cm
  - Valdetectie: vermijdt trappen
  - Sensoren 12
  - Tapijthoogte: 0.8 cm 
  - Geluidsniveau: 59 dB
  - Accessoires: Neato Botvac D6 Connected robotstofzuiger, Laadstation en netsnoer, Spiraalvormige comboborstel, Zijborstel, Ultra-performance filter geïnstalleerd, Markeerstrip, Reinigingshulpstuk, Snelstartgids

  Afmetingen 
  - Afmeting (hxbxd): 9,95X33,6X31,9cm
  - Gewicht: 3.35 kg
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  StartuitstelGarantie