TomTom navigatie

9 resultaten
aanbevolen

9 resultaten

TomTom navigatie kopen bij wehkamp

Nooit meer de weg kwijt en geen gezoek op grote wegenkaarten die je vervolgens nog nauwelijks kunt opvouwen. Bovendien geen geruzie meer als je de weg kwijtraakt. Lijkt die wens ver weg? Een TomTom navigatie kopen lost al deze problemen op. Voortaan ga je heel ontspannen op reis en kom je altijd zonder problemen en op tijd op de plaats van bestemming aan. Heb je een tweede auto en wil je daarin ook je navigatiesysteem gebruiken? Installeer dan eenvoudig een tweede navigatiehouder in je auto. Het navigatiesysteem plaats je makkelijk over van je ene auto naar je andere auto. Met één hand bevestig je het systeem in de magnetische houder.

Ook voor reizen in Europa

Beperk jij je reizen tot Europa, dan is een TomTom navigatie voor Europa een uitkomst. Je beschikt over de meest actuele kaarten van Europa. Als er wijzigingen zijn, ontvang je gratis de nieuwste kaarten. Met het zoekmenu vind je eenvoudig je bestemming. Op de beruchte wegen rondom Parijs kom je nooit meer op de verkeerde baan terecht dankzij je navigatie voor de auto van TomTom. Je hoeft alleen maar de duidelijke rijstrookaanwijzingen te volgen en de rest gaat vanzelf. Geef je de voorkeur aan een groter of een kleiner beeldscherm? Het kan allemaal en dankzij de speciale autonavigatielader is jouw systeem altijd opgeladen.

Zorgeloos op pad met de camper of de caravan dankzij het TomTom navigatiesysteem

Met de camper navigatie van TomTom rijd jij moeiteloos met jouw camper of caravan door het verkeer. Dit TomTom navigatiesysteem laat je de beste wegen zien die je kan volgen als je in een camper rijdt of een caravan achter je auto hebt hangen. Zoek je een restaurant, supermarkt of het dichtstbijzijnde tankstation? Dankzij de speciale functie Points of Interest krijg je snel de informatie die je zoekt. Het navigatiesysteem bedien je veilig met je stem. Zo kan jij je handen aan het stuur houden terwijl je rijdt.

Een TomTom navigatie voor de motor

Een navigatie voor de auto van TomTom is bij iedereen wel bekend. Wist je dat TomTom ook een speciaal navigatiesysteem heeft voor de motor? Houd jij van cruisen op je motor? Het display is waterdicht en ook met handschoenen aan te bedienen. Zoek je een prachtige toeristische route door een glooiend landschap met uitdagende bochten? Je TomTom berekent de route voor je.

TomTom voor de professional op de vrachtwagen

Als vrachtwagenchauffeur ken je veel wegen op je duimpje, maar ook dan is een TomTom voor de vrachtwagen handig. Soms kom je voor onverwachte opstoppingen te staan door files of wegwerkzaamheden. Dankzij de TomTom kom je toch op tijd bij je klant.

Tomtom navigatie in de aanbieding kopen bij wehkamp

Staat jouw vakantie bijna voor de deur en wil je een TomTom met GPS kopen? In onze sale vind je regelmatig interessante aanbiedingen op het gebied van navigatie voor de auto van TomTom. Dat scheelt je heel wat euro’s die je mooi aan je vakantiebudget kan toevoegen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.