Navigatie

Het is wel zo fijn als je altijd de kortste en snelste route kunt afleggen. Het is niet voor niets dat navigatiesystemen van merken als TomTom en Garmin de laatste jaren zo ongekend populair zijn geworden. Ze laten je in realtime de beste routes zien, zodat je nooit meer een routekaart erbij hoeft te pakken. Daarnaast weten ze waar de standaard flitspalen staan en waarschuwen ze je als er wegwerkzaamheden zijn.

22 resultaten
aanbevolen

22 resultaten

Op zoek naar de best snelste of juiste route? Gebruik een navigatiesysteem van bijvoorbeeld TomTom, Garvin of Mio om altijd op de goede locatie te arriveren. Waar je op moet letten bij aanschaf van een navigatiesysteem staat onderstaand beschreven.

Welke regio?

Voordat je een navigatiesysteem aanschaft is het handig om te bepalen welke dekking je graag wilt hebben. De opties zijn: West-Europa, Centraal Europa, heel Europa en zelfs werelddekking. Deze wegen veranderen natuurlijk vaak, dus update je kaarten altijd even voordat je op reis gaat.

Schermgrootte

Een navigatiesysteem is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Het ligt heel erg aan de gebruiker om te bepalen wat het meest geschikt is. Een grotere afmeting is fijn voor als je minder goed kunt zien, maar neemt weer meer zichtruimte in beslag tijdens het rijden. De beeldscherm maten variëren tussen de 4.3 inch en 7 inch.

Verkeersinformatie

Het is handig om op de hoogte te zijn van activiteiten die op de weg gebeuren. Denk hierbij aan file informatie, wegwerkzaamheden en de spits vorming. Door alle beschikbare data te combineren is een navigatiesysteem in staat om actuele data weer te geven. Dit zorgt ervoor dat je niet onnodige vertraging oploopt.

Updates

Tomtom, Mio en Garvin brengen om de zoveel tijd een update uit. Deze updates bestaan uit de nieuwste wegen, snelheden etc. Gedurende de levensduur van je navigatie kun je deze updates geheel kosteloos downloaden.

Motor, vrachtwagen en fiets/outdoor navigatie

Dit soort navigatiesystemen zijn anders ingericht dan degene die voor auto’s geschikt zijn. Ze maken gebruik van routes die rekening houden met het alternatieve voertuig. Voor vrachtwagens wordt er rekening gehouden met de omvang van het voortuig, voor fietsers zijn de fietsroutes geoptimaliseerd en voor motorrijders zijn de systemen waterproof, handschoenvriendelijk en handsfree te bedienen.

Service van wehkamp

Betaal zoals jij wil, vooraf, achteraf of gespreid, het is allemaal mogelijk. Bestel je Navigatiesysteem voor 23:59 en in de meeste gevallen heb je hem de dag erna in huis! Is de aankoop toch niet helemaal naar wens, dan kun je deze binnen binnen de retourtermijn gratis retourneren.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.