overzicht
Natusan intensive care pakket 3-delig
 • Uitverkocht

  Natusanintensive care pakket 3-delig

  11.47
  Pakket
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle verzorging

  Natusan intensive care pakket 3-delig

  Dit Natusan pakket bevat lotion (250 ml) babyolie (200 ml) en wasgel (200 ml). De Intensive Care productlijn van Natusan is speciaal ontwikkeld voor de droge en gevoelige huid. De mineralen, vitamine E en olijfbladextracten of aloë vera in de Natusan Intensive Care producten zorgen voor hydratatie en bescherming van het vochtgehalte van de huid.

  Natusan Intensive Care lotion - 250 ml
  Natusan Intensive Care lotion is speciaal ontwikkeld voor de extra droge babyhuid. Voor de tere huid van je baby is het belangrijk om de vochtbalans op peil te houden. Dit beschermt namelijk het huidje tegen uitdroging en houdt de huid gezond voor nu én later.
  De lotion kan dagelijks gebruikt worden na het badderen. Maak eerst je baby droog en masseer daarna je baby zachtjes in met de lotion voor optimaal resultaat.

  Natusan Intensive Care babyolie - 200 ml
  De Intensive Care olie van Natusan is ideaal voor het masseren van je baby. Deze olie is speciaal voor de extra droge babyhuid. Het beschermt de huid tegen uitdroging en helpt het vochtgehalte op peil te houden.
  Na het badderen droog je je baby af voor je de olie aanbrengt op de huid van je baby, dit om te voorkomen dat je baby het koud krijgt.

  Natusan Intensive Care wasgel - 250 ml
  De Intensive Care wasgel van Natusan reinigt de droge babyhuid op milde wijze. Dit komt doordat het olijfbladerenextract, mineralen en vitamine E bevat.

  Kenmerken
  - Klinisch bewezen mild
  - Prikt niet in de oogjes
  - Voor de extra droge huid

  Om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  toegevoegd aan winkelmand