Nania I-Max Sp Isofix Luxe Grey, Zwart/grijs
 • uitverkocht

  NaniaI-Max Sp Isofix Luxe Grey

  129.-
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Nania I-Max Sp Isofix Luxe Grey

  De Nania I-Max SP is een meegroei Isofix autostoel voor groep 1/2/3. Dit betekent dat de autostoel goedgekeurd is voor kinderen met een gewicht vanaf 9 kg tot 36 kg. Dit is ongeveer vanaf 1 jaar tot maximaal 12 jaar.
  Het autostoeltje heeft een intern 5-punts tuigje dat in hoogte instelbaar is. De rugleuning en hoofdsteun bieden een goede zijwaartse bescherming bij impact. De hoofdsteun is in hoogte instelbaar.

  Installatie van de Nania I-Max Isofix
  De autostoel wordt in de auto bevestigd met behulp van in de auto aanwezige Isofix aansluitingen. Deze zitten meestal alleen op de achterbank tussen de zitting en rugleuning van de achterbank. In deze bevestigingspunten klik je eenvoudig de Isofix autostoel vast.
  De aanwezige top-tehter gordel aan de achterzijde van het autostoeltje bevestig je vervolgens aan de in de auto aanwezige punten aan de achterzijde van de achterbank.
  Check altijd eerst de auto en handleiding van de auto of deze geschikt is voor een Isofix autostoeltje.
  De Nania I-Max groep 1/2/3 Isofix autostoel wordt altijd met de rijrichting mee in de auto vast gezet.
  Gebruik je de autostoel i.c.m. het interne 5-punts tuigje, dan wordt de autostoel anders in de auto vastgezet dan wanneer je hier geen gebruik meer van maakt (vanaf 15 kg). Een ouder kindje dat niet meer in het 5-punts tuigje past (vanaf ongeveer 15 kg), zit vast in de 3-punts autogordel.

  Je kindje in de auto vervoeren
  Zodra de autostoel vast in de auto staat zet je je kindje in de autostoel.
  Tot 18 KG zet je je kindje vast in het 5-punts tuigje. Dit tuigje heeft in hoogte instelbare schoudergordels. Het is aan te raden om – voordat je het autostoeltje in de auto installeert – te controleren op welke hoogte het interne harnas (tuigje) komt te zitten. Laat je kindje thuis alvast in het stoeltje zitten en pas evetnueel de hoogte van het schoudergordeltje aan.
  Dit tuigje heeft een onafhankelijk schoudersysteem waardoor je nog eenvoudiger beide delen van de gordel goed en dus veilig vastzet. Wij adviseren om ongeveer een vingerdikte aan ruimte aan te houden zodat je je kindje niet te strak vast zet. Aan het tuigje zitten aan beide zijden een klem mechaniek welke met een hand is te bedienen.
  Zodra je je kindje uit de autostoel haalt is het handig om het schouder gedeelte van het tuigje alvast los te halen zodat je voldoende lengte hebt als het kindje er weer in wordt gezet.
  Vanaf 15 KG is het mogelijk het interne tuigje uit de I-Max autostoel te verwijderen. Je kindje wordt dan vastgezet met behulp van de in de auto aanwezige 3-punts autogordel. De opklapbare armsteuntje zijn handig voor als je kindje zelf in de autostoel plaatsneemt.

  De autostoel heeft een comfortabele padding en wordt geleverd inclusief een hoofd- en verkleinkussen. De hoes van de autostoel is eenvoudig met een vochtige doek schoon te maken. Wij raden af de hoes in de wasmachine te wassen. Een goed vochtige doek is meer dan genoeg om de stoelhoes weer goed schoon te maken.

  Houd er rekening mee dat!
  Niet alle autostoelen passen in alle voertuigen. Heb je geen standaard achterbank, neem dan gerust contact met ons op voor overleg en advies. De Nania i-Max is een universele Isofix autostoel welke voor zover bekend in alle auto’s met een automatische 3-puntsgordel is te monteren.
  De Nania I-Max autostoel is getest en goedgekeurd volgens de Europese ECE R44/04 certificering. De autostoel is daarnaast ook getest volgens de eisen die de ADAC hanteert. In deze test ligt de lat een stuk hoger dan bij de wettelijk vastgestelde goedkeuringseisen. Deze testen worden onder andere gepubliceerd door de ANWB.

  Kenmerken
  - Isofix autostoeltje Groep 1/2/3
  - Voor kinderen van 9-36 kg
  - Leeftijdsindicatie: ongeveer van 3 maanden tot 12 jaar
  - In hoogte verstelbare hoofdsteun met goede zijwaartse bescherming
  - Meegroei autostoel met 5-punts tuigje
  - Afneembare rugleuning
  - Als zitverhoger te gebruiken
  - Individuele gordelspanners zorgen voor extra veiligheid
  - Opklapbare hoofdsteun
  - Met de rijrichting mee geïnstalleerd met behulp van de aanwezige 3-punts autogordel
  - Brede Armsteuntjes
  - Hoes is afneembaar en met de hand te wassen
  - 100% polyester
  lees meer

  Specificaties

  Incl. zonnekap
  Soort gordel5-puntsgordel
  i-Size
  Bevestiging op kinderwagen
  Zijwaartse bescherming
  Verstelbare hoofdsteun
  Verstelbare schoudergordel
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.