Nania Beline Sp autostoel zwart, Zwart/grijs

  NaniaBeline Sp autostoel zwart

  59.95
  Zwart/grijs
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Nania Beline Sp autostoel zwart

  Het autostoeltje Nania BeLine is een meegroei autostoel groep 1/2/3. Het autostoeltje is geschikt voor kinderen met een gewicht vanaf 9 tot 36 kg. De leeftijdsindicatie is ongeveer vanaf 1 tot 12 jaar. Let op, het gewicht van het kind bepaald of dit autostoeltje geschikt is voor jouw kindje.
  Vanaf 9 KG tot 18 KG zet je je kindje vast met behulp van het interne 5-punts tuigje. Vanaf ongeveer 3 jaar kan je het interne 5-punts tuigje verwijderen en kan het autostoeltje gebruikt worden als junior stoel. Dit kan al vanaf 15 KG tot ongeveer 36 KG (ongeveer 11/12 jaar). Het kindje wordt dan vast gezet met behulp van de in de auto aanwezige 3-punts autogordel.

  Afneembare rugleuning
  De autostoel heeft een rugleuning die eenvoudig is te verwijderen zodat je de stoel ook alleen als zitverhoger kan gebruiken. Handig voor als je kindje niet meer goed in het zitje past. Wij raden aan dit pas te doen als je kindje 22 Kg. of zwaarder weegt.
  In hoogte verstelbare hoofdsteun

  Het autostoeltje heeft een in hoogte verstelbare hoofdsteun met gordelgeleiding. Dit zorgt ervoor dat als het kindje in de 3-punts gordel wordt vastgezet, de diagonale gordel op de juiste hoogte zit. Tevens biedt de hoofdsteun voor de nodige zijwaartse bescherming (Side Protection).
  De armsteuntjes zorgen naast comfort er ook voor dat de heup gordel ook daadwerkelijk over de heup wordt begeleid.
  Zoals eerder aangegeven is de Nania Beline voorzien van een 5-punts tuigje. Dit tuigje is eenvoudig met de hand vast te trekken. Doordat het tuigje een schouder onafhankelijk systeem heeft, kan je je kindje nog beter vast zetten wat bijdraagt aan een betere veiligheid. Wij raden aan om altijd ongeveer een vingerdikte speling te houden bij het aantrekken van het schoudergordeltje.
  De individueel instelbare schoudergordels zijn voorzien van bescherm kussens voor borst en kruis voor extra comfort en veiligheid.

  Installatie in de auto
  De Nania Beline SP is een licht gewicht autostoeltje dat zich eenvoudig in de auto laat monteren. De stoel wordt met de rijrichting mee in de auto geplaatst. De wijze waarop het kindzitje wordt vastgezet verschilt per leeftijdsgroep. Lees daarom altijd aandachtig de gebruiksaanwijzing door.
  Houd er rekening mee dat!
  Niet alle autostoelen passen in alle voertuigen. Heeft u geen standaard achterbank, neem dan gerust contact met ons op voor overleg en advies. De Nania BeLine is een universele autostoel welke voor zover bekend in alle auto’s met een automatische 3-puntsgordel is te monteren.
  Dit groep 1/2/3 autostoeltje voldoet aan de meest actuele ECE R44/04 goedkeuring. De Nania BeLine doorstaat de veel zwaardere ADAC test, waarbij de eisen tijdens het testen nog hoger zijn.
  ECE R44/04

  De Nania BeLine autostoel is getest en goedgekeurd volgens de Europese ECE R44/04 certificering. De autostoel wordt daarnaast ook getest volgens de eisen die het Duitse ADAC hanteert. In deze Europese autostoelen test liggen de test eisen een stuk hoger dan bij de wettelijk vastgestelde goedkeuringseisen. Deze testen worden onder andere gepubliceerd door de ANWB.

  Kenmerken
  - Universeel autostoeltje Groep 1/2/3
  - Voor kinderen van 9-36 kg
  - Leeftijdsindicatie: ongeveer van 3 maanden tot 12 jaar
  - In hoogte verstelbare hoofdsteun met goede zijwaartse bescherming
  - Meegroei autostoel met 5-punts tuigje
  - Afneembare rugleuning
  - Als zitverhoger te gebruiken
  - Individuele gordelspanners zorgen voor extra veiligheid
  - Verstelbare hoofdsteun
  - Met de rijrichting mee geïnstalleerd met behulp van de aanwezige 3-punts autogordel
  - Brede Armsteuntjes
  - Hoes is afneembaar en met de hand te wassen
  - 100% polyester
  lees meer

  Specificaties

  Garantie