Nania Befix Sp Zig Zag autostoel donkergrijs, Donkergrijs

  NaniaBefix Sp Zig Zag autostoel donkergrijs

  49.95
  Donkergrijs
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Nania Befix Sp Zig Zag autostoel donkergrijs

  Het autostoeltje Nania Befix is een kinderautostoel groep 2 en 3. Dit betekent dat het autostoeltje geschikt is voor kinderen met een gewicht vanaf 15 tot 36 kg. Het gewicht van je kindje bepaald of dit autostoeltje geschikt is voor jouw kindje. De leeftijdsindicatie is ongeveer vanaf 3 tot 12 jaar.

  De Nania Befix is onderscheiden met 4 sterren in de ANWB autostoelen test. Het zitje is zeer licht, veilig en biedt goede zijwaartse bescherming.
  De vormgeving van het autostoeltje zorgt ervoor dat het kind een optimale zit heeft zodat de 3-punts autogordel op de juiste wijze je kindje beschermt. De zitverhoger en armsteuntjes zorgen ervoor dat de heupgordel op de juiste hoogte over de heup van het kindje loopt, noodzakelijk voor een goede bescherming. De rugleuning draagt bij aan meer zitcomfort en biedt teven extra bescherming bij zijwaartse aanrijdingen. De verstelbare hoofdsteun geleidt het diagonale deel van de autogordel op de juiste wijze over de schouder van je kindje.

  De rugleuning van het autostoeltje is te demonteren zodat het kindje op latere leeftijd het zitje ook als zitverhoger kan gebruiken.
  De Nania Befix autostoel is getest en goedgekeurd volgende de Europese ECE R44/04 certificering. De autostoel is onderscheiden met 4 sterren in de autostoelentest van de ADAC/TCS. In deze test ligt de lat een stuk hoger dan bij de wettelijk vastgestelde goedkeuringseisen. Deze test is onder andere gepubliceerd door de ANWB.

  Kenmerken
  - Universeel autostoeltje Groep 2-3
  - Voor kinderen van 15-36 kg
  - Leeftijdsindicatie: ongeveer van 3 tot 12 jaar
  - Autostoel, type zitverhoger met rugleuning
  - Kijkrichting kindje: met de rijrichting mee kijkend
  - Afneembare rugleuning
  - Verstelbare hoofdsteun incl. extra comfort kussen
  - Brede Armsteuntjes
  - Hoes is afneembaar en met de hand te wassen
  - 100% polyester
  lees meer

  Specificaties

  Garantie