Nania autostoel Groep 2/3 - BEFIX SP ECO - SHADOW BLACK
 • uitverkocht

  Nania autostoel Groep 2/3 - BEFIX SP ECO - SHADOW BLACK

  44.99
  Uitverkocht

  Mail mij als mijn maat weer beschikbaar is

  Nania autostoel Groep 2/3 - BEFIX SP ECO - SHADOW BLACK

  Het autostoeltje Nania Befix is een kinderautostoel groep 2 en 3. Dit betekent dat het autostoeltje geschikt is voor kinderen met een gewicht vanaf 15 tot 36 kg. Het gewicht van je kindje bepaald of dit autostoeltje geschikt is voor jouw kindje. De leeftijdsindicatie is ongeveer vanaf 3 tot 12 jaar.
  De Nania Befix is onderscheiden met 4 sterren in de ANWB autostoelen test. Het zitje is zeer licht, veilig en biedt goede zijwaartse bescherming.
  De vormgeving van het autostoeltje zorgt ervoor dat het kind een optimale zit heeft zodat de 3-punts autogordel op de juiste wijze je kindje beschermt. De zitverhoger en armsteuntjes zorgen ervoor dat de heupgordel op de juiste hoogte over de heup van het kindje loopt, noodzakelijk voor een goede bescherming. De rugleuning draagt bij aan meer zitcomfort en biedt teven extra bescherming bij zijwaartse aanrijdingen. De verstelbare hoofdsteun geleidt het diagonale deel van de autogordel op de juiste wijze over de schouder van je kindje.
  De rugleuning van het autostoeltje is te demonteren zodat het kindje op latere leeftijd het zitje ook als zitverhoger kan gebruiken.
  De Nania Befix autostoel is getest en goedgekeurd volgende de Europese ECE R44/04 certificering. De autostoel is onderscheiden met 4 sterren in de autostoelentest van de ADAC/TCS. In deze test ligt de lat een stuk hoger dan bij de wettelijk vastgestelde goedkeuringseisen. Deze test is onder andere gepubliceerd door de ANWB.
  In het kort:

  Universeel autostoeltje Groep 2-3Voor kinderen van 15-36 kgLeeftijdsindicatie: ongeveer van 3 tot 12 jaarAutostoel, type zitverhoger met rugleuningKijkrichting kindje: met de rijrichting mee kijkendAfneembare rugleuningVerstelbare hoofdsteun incl. extra comfort kussenBrede ArmsteuntjesHoes is afneembaar en met de hand te wassen100% polyester

  Veiligheid:

  Getest en goedgekeurd volgens ECE R44/04 norm
  Een in Europa geproduceerd autostoeltje (Frankrijk)onderscheiden met 4 sterren in de ADAC/TCS test
  Biedt goede zijwaartse bescherming
  Installatie: Met de 3-punts autogordel

  - Autostoel groep 2 en 3 - 3-punts autogordel bevestiging - Liefst 4 sterren in ANWB test
  lees meer

  Specificaties

  Incl. zonnekap
  Soort gordelAutogordel
  i-Size
  Bevestiging op kinderwagen
  Zijwaartse bescherming
  Verstelbare hoofdsteun
  Verstelbare schoudergordel
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (3)

  algemene beoordeling
  (3 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.