Nania autostoel Groep 0/1/2 - REVO ACCESS - GREY, Antraciet/grijs
 • uitverkocht

  Naniaautostoel Groep 0/1/2 - REVO ACCESS - GREY

  129.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Nania autostoel Groep 0/1/2 - REVO ACCESS - GREY

  De Nania REVO is een 360° draaibare autostoel voor groep 0/1/2. Dit betekent dat de stoel - zodra deze in de auto is vastgezet - naar je toe kan draaien zodat het eenvoudiger is om je kindje goed in de stoel vast te zetten. Vervolgens draai je de stoel eenvoudig in de gewenste rijrichting.
  Omdat deze autostoel goedgekeurd is voor de leeftijdsgroepen 0, 1 en 2 kan je kindje erin zitten vanaf 0 kg tot ongeveer 25 Kg. Dit is van geboorte tot ongeveer een jaar of 4.
  Installatie van de Nania REVO

  De autostoel wordt in de auto bevestigd met behulp van de 3-punts autogordel. Per leeftijdsgroep wordt de stoel anders gemonteerd. Lees daarom goed de gebruiksaanwijzing door.
  Groep 0: Tot 13 KG gebruikt je de autostoel tegen de rijrichting in. Bij de Nania Revo wordt een extra kussen meegeleverd voor kinderen van 0 tot 3 maanden. Dit zorgt ervoor dat je kindje vlakker en dus comfortabeler in de autostoel zit.
  Groep 1: Vanaf 9 KG gebruik je autostoel met de rijrichting mee gebruiken. Je kindje zet je vervolgens vast in het 5-punts tuigje. Wij raden aan je kindje zo lang mogelijk tegen de rijrichting in te vervoeren.
  Groep 2: Zodra je kindje niet meer in het interne 5-punts gordeltje past maar nog wel goed in de autostoel zit, kan je het gordeltje verwijderen. Tot 25 KG kan je je kindje dan vastzetten in de 3-punts autogordel.
  Zodra het stoeltje goed is bevestigd draai je de autostoel eenvoudig in de gewenste rijrichting. Het maakt niet uit aan welke kant van de auto je de autostoel geïnstalleerd.
  Je kindje in de auto vervoeren

  Zodra de autostoel vast in de auto staat zet je je kindje in de autostoel. Hem/haar zet je vervolgens vast in het 5-punts tuigje. Dit tuigje heeft in hoogte instelbare schoudergordels. Het interne harnas (tuigje) heeft een onafhankelijk schoudersysteem waardoor je nog eenvoudiger beide delen van de gordel goed en dus veilig vastzet. Wij adviseren om ongeveer een vingerdikte aan ruimte aan te houden zodat je je kindje niet te strak vast zet. Aan het tuigje zitten aan beide zijden een klem mechaniek welke met een hand is te bedienen.
  De autostoel heeft een comfortabele padding en wordt geleverd inclusief een inlegkussen. Deze hoes is eenvoudige met een vochtige doek schoon te maken. Wij raden af de hoes in de wasmachine te wassen. Autostoelhoezen worden behandeld met o.a. een brandvertragend stof welke niet goed samengaat met machine was. De stof gaat er erg van kreukelen en voelt hard aan. Een goed vochtige doek is meer dan genoeg om de stoelhoes weer goed schoon te maken.
  De Nania Revo is een groep 0/1/2 autostoel welke aan de meest actuele ECE R44/04 goedkeuring voldoet.
  Veiligheidswaarschuwing: Niet gebruiken op een voorstoel met een actieve airbag. Probeer bij kinderen van maximaal 4 jaar oud niet langer dan 30 minuten achtereenvolgens te reizen en voor ouderen baby's niet langer dan 2 uur. Het is goed dat je baby het grootste deel van de dag plat ligt, dus als je een langere reis maakt, zorg er dan voor dat je regelmatig pauzeert en je kindje dan uit de draaibare autostoel Nania REVO haalt.
  In het kort:

  Universeel autostoeltje Groep 0/1/2
  Voor kinderen van 0-25 kg
  Leeftijdsindicatie: van 0 tot ongeveer 5 jaar
  Type: 360° Draaibaar autostoeltje
  Met 5-punts tuigje
  Van 0 tot 13 Kg : tegen de rijrichting in vervoeren
  Van 9 tot 25 Kg : Met de rijrichting mee vervoeren
  In 4 posities kantelbaar
  Comfortabele stoelverkleiner
  Extra ondersteuningskussen voor kindjes tot 3 maanden
  Hoes is afneembaar en met de hand te wassen
  Hoes samensteling:100% polyester

  Veiligheid:

  Getest en goedgekeurd volgens ECE R44/04 norm
  Een in Europa geproduceerd autostoeltje (Frankrijk)
  Biedt goede zijwaartse beschermingInstallatie: Met de 3-punts autogordel
  Individuele gordelspanners zorgen voor extra veiligheid
  Gordelbeschermers voorzien van anti-slip laag

  - Autostoel groep 0-1-2 - 360° draaibaar autostoeltje - 3-punts autogordel bevestiging
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  bekijk meer van Nania