NAÏF Starter Kit verzorging giftbox
 • duurzaam

  NAÏFStarter Kit verzorging giftbox

  47.7083.70je bespaart 36.-
  vandaag besteld, morgen in huis
  Beautydeals

  Beautydeals

  Profiteer van korting op dit artikel. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijzen. Deze prijzen zijn geldig t/m 19 april 2021.

  Babydeals!

  Babydeals!

  Profiteer t/m zondag 25 april 2021 van hoge kortingen op heel veel voor baby's. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs. ontdek alle deals >

  NAÏF Starter Kit verzorging giftbox

  De Naïf Starter Kit is de natuurlijke introductie voor een schone start. Het bevat de 6 producten die je als aanstaande ouder nodig hebt in de eerste maanden. Zo hoeft er niet verder gezocht te worden en kunnen de eerste items van de uitzetlijst worden afgestreept.

  De natuurlijke en verzorgende ingrediënten in de Naïf producten beschadigen de mooie beschermlaag van de babyhuid niet. Ze bevatten geen minerale oliën, chemische conservering of harde chemicaliën. Wel een hypoallergene en allergeen-vrije parfum dat zorgt voor een subtiele geur. Wel een hypoallergene en allergeen-vrije parfum dat zorgt voor een subtiele geur.

  Uitermate geschikt voor kleintjes met een extreem droge of eczeem huid. Met de Naïf Starter Kit kan er met een gerust hart gebadderd worden of bijvoorbeeld een baby massage gegeven worden.

  Kenmerken:
  - De producten bevatten alleen natuurlijke en verzorgende ingrediënten, zonder rommel
  - Perfect om de babyhuid puur en zacht te houden
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking