Nacon RIG 400HS gaming headset (PS4), Zwart, Blauw

  NaconRIG 400HS gaming headset (PS4)

  44.90
  vandaag besteld, morgen in huis

  Nacon RIG 400HS gaming headset (PS4)

  Met de RIG 400HS officielle PlayStation 4 headset til jij jouw gamelevel naar een nog hoger niveau. Met deze comfortabele headset hoor je nog meer details in je game en zorg je tegelijkertijd dat je teamleden jou goed horen tijdens een heftige battle.

  Comfortabele PlayStation 4 headset
  De RIG 400HS is een lichtgewicht, uiterst comfortabele gaming headset die speciaal ontwikkeld is voor de PlayStation 4. Door het lichtgewicht ontwerp en de vederlichte materialen die gebruikt zijn én de hoofdbeugel met kussen kun je urenlang comfortabel gamen zonder dat je last krijgt van je oren of je hoofd. De oorschelpen zijn gemaakt van traagschuim en vormen zich naar je oor, waardoor je de geluiden uit je game niet worden verstoord door omgevings- en achtergrondgeluiden.

  PlayStation 4 headset met eenvoudige bediening
  In het heetst van de strijd heb je geen tijd om het volumeknopje van je headset te zoeken. Daarom zitten de meest gebruikte knoppen bij deze PlayStation 4 headset in het snoer verwerkt. Handig, want zo kun je binnen no time het volume van je game aanpassen of je microfoon muten. Bovendien beschikt de microfoon over noice-cancelling, zodat je gamevrienden ook geen last hebben van omgevingsgeluiden bij jou.

  Hoogwaardig geluid voor een optimale game-ervaring
  Zonder geluid zou een game maar saai zijn, dat is logisch. Maar het geluid dat deze RIG 400HS PlayStation 4 headset produceert is helemaal van een andere wereld! Met de drivers van 40mm ervaar je explosies, gevechten en andere acties alsof je er middenin zit. De verlengde microfoon met noise-cancelling zorgt ervoor dat je altijd klaar bent voor de chat en kunnen je teamleden altijd luid en duidelijk jouw instructies horen.

  De RIG 400HS PlayStation 4 headset is officieel gelicenseerd voor de PS4, maar werkt ook prima op Mac of Windows (XP, Vista, 7, 8 en 10). Ben jij klaar voor een next level geluidservaring?!
  lees meer

  Specificaties

  Garantie