Nacon Revolution Pro PS4 Controller 3 (Blauw)

  NaconRevolution Pro PS4 Controller 3 (Blauw)

  109.99
  Blauw
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Nacon Revolution Pro PS4 Controller 3 (Blauw)

  Alle kracht van de Revolution in een bedrade PS4-controller met meegeleverde software voor volledige aanpasbaarheid. Stel de reactie van elke stick in zoals jij dat wilt, maak je eigen gameprofielen en bereik sneller een hoger level in je favoriete games.

  De beste bedrade controller voor ps4
  Deze nieuwste versie is een logische opvolger van de Revolution Pro Controller 2 met hoger speelcomfort en verbeterde prestaties dankzij de expertise van Nacon. De ergonomie, ontworpen voor extra lange gamesessies, zorgt voor extra veel grip en controle.
  Met de meegeleverde software voor pc heb je een scala aan aanpassingsopties om je eigen profielen te maken en de controller af te stemmen op elke gamestijl.

  Kenmerken
  De revolution Pro Controller 3 is een bedrade controller die speciaal gemaakt is voor competitieve gamers die prestaties en comfort zoeken. Hij heeft de kenmerkende ergonomie van de Revolution-reeks: asymmetrische joysticks, grotere actietoetsen en trekkers en twee gewichtscompartimenten voor een echt persoonlijke ervaring.

  Via de meegeleverd software voor pc kun je aangepaste gameprofielen maken: volledige toetsentoewijzing, gevoeligheid van joysticks en trekkers, trillingsmotoren en nog veel meer. Met deze bedrade controller heeft Nacon een nieuwe norm gesteld voor competitief gamen op PS4. Hij is ook volledig compatibel met pc-games.

  Je kunt je meteen in de actie storten in de PS4-stand of sneller door de levels gaan met aangepaste profielen in de standen PS4-Advanced of PC-Advanced
  lees meer

  Specificaties

  bekijk meer van Nacon

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.