Nacon Official licensed streaming & gaming microfoon (PS4), Zwart

  NaconOfficial licensed streaming & gaming microfoon (PS4)

  80.99
  nog 7 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Nacon Official licensed streaming & gaming microfoon (PS4)

  Of je nou video's opneemt voor je YouTube kanaal, podcasts inspreekt of voor zakelijke doeleinden opnames maakt: met een USB microfoon klinkt het toch allemaal een stuk professioneler dan wanneer je de ingebouwde microfoon van je computer of smartphone gebruikt. De Nacon streaming & gaming microfon zorgt je ervoor dat jouw opnames altijd perfect klinken!

  Makkelijk opnemen en streamen
  Je wilt natuurlijk niet te veel tijd kwijt zijn met het opnemen van je podcast of het inspreken van een voice over. Dat hoeft gelukkig ook niet. Je steekt de Nacon gaming en streaming microfoon via de USB-aansluiting in je computer en je kunt direct beginnen met opnemen. Het handige, in hoogte verstelbare statief zorgt ervoor dat de microfoon altijd op de juiste hoogte staat.

  Professionele streaming microfoon
  De Nacon USB microfoon is een unidirectionele microfoon met geïntegreerde ADC met 16bit/48kHz resolutie. De microfoon van Nacon is compatibel met Windows Vista, 7, 8 en 10 en werkt ook tevens op een Apple Mac computer. Op de body van de microfoon zitten draaiknopjes waarmee je de instellingen gemakkelijk en snel kunt aanpassen.
  lees meer

  Specificaties