Lisette Peulen Naar de overkant

  22.95

  Naar de overkant - Lisette Peulen

  'De aarde draait, de zon schijnt en ik schrijf gedichten. Soms om te vertellen, soms om te luisteren naar de stemmen in mijn hart. Maar meestal gewoon om te zijn, in het hier en nu en te volgen wat zich aandient. De gedichten komen eerder dan het denken. Ze overstijgen het denken, ze ordenen en verhelderen. Ze leiden me zo naar een ander Weten. De gedichten vinden hun weg in de wereld; via gedichtenbundels, via muziek en dans, in de voorstellingen van 'gedanste gedichten', via exposities in 'poetry and paintings'. Ze hebben mijn leven verrijkt!   Ooit dacht ik dat ik moest dichten, woorden vinden in rijm en cadans
  en ik hoopte me de moeite getroost.Nu weet ik, op zijn best vinden de woorden mij,en hoop ik me de woorden waardig.
  lees meer

  Specificaties

  AuteursLisette Peulen
  Soort artikelHobbyboek
  Uitvoering boekHardcover
  Aantal pagina's104
  UitgeverPiramidions
  Jaar van uitgifte2011
  ISBN9789081304795
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

  toegevoegd aan winkelmandje!

  kies je maat