N.A.E. Idratazione Moisturizing body bar - 100 gr
 • beautydeal

  N.A.E.Idratazione Moisturizing body bar - 100 gr

  3.246.49je bespaart 3.25
  vandaag besteld, morgen in huis
  Beautydeals

  Beautydeals

  Profiteer van korting op dit artikel. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijzen. Deze prijzen zijn geldig t/m 19 april 2021.

  N.A.E. Idratazione Moisturizing body bar - 100 gr

  Ontdek la bella vita met de biologisch gecertificeerde body bar van N.A.E. Idratazione hydraterende body bar is plastic-vrij en gemaakt met biologisch vijgen en hibiscus extract.

  N.A.E. Body bar bestaat voor 99% uit natuurlijke ingrediënten en voor 77% uit biologische ingrediënten. De formule is vegan. 1 bar is goed voor 50-60 gebruiken en staat daarmee gelijk aan 3 flessen douchegel van 200ml.

  N.A.E. is biologisch volgens Italiaanse traditie.
  Italië staat voor een rijke natuur en heerlijk geurende ingrediënten die daaruit voortkomen, de toepassing daarvan in de traditionele kruidengeneeskunde en bovenal de kunst van het genieten. Van generatie op generatie geven Italiaanse vrouwen hun geheim voor schoonheid én La Bella Vita door en met N.A.E. kun je deze nu zelf ervaren.

  - Biologisch gecertificeerd door Ecocert
  - 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en 77% biologische ingrediënten
  - 1 bar = 3 flessen douchegel van 200ml

  1) Maak je lichaam vochtig. 2) Maak de bar vochtig en zeep je lichaam hiermee in. 3) Geniet van de sensationele ervaring. Spoel af totdat er geen schuim meer in het water zit. Tip: leg op een droge plek tussen wasbeurten in.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking