Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

kinderboeken
MZZLmeiden: MZZLmeiden party! - Marion van de Coolwijk
 • Uitverkocht

  Marion van de CoolwijkMZZLmeiden: MZZLmeiden party!

  21.95
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  bekijk alle kinderboeken

  MZZLmeiden: MZZLmeiden party! - Marion van de Coolwijk

  Winnares van de
  Tina-Bruna Award

  Tanja, Hanna en Joan organiseren een verrassingsfeest voor hun vaders verjaardag. Ze gaan een lang weekend met zijn allen naar Londen!

  Voor Joan is het een goede gelegenheid om zich in te schrijven bij bekende modellenbureaus. Daar ontmoet ze de sympathieke Brent die als postjongen voor een castingbureau werkt. Hij is erg leuk, maar haar verstand zegt dat ze voor zijn baas moet gaan om haar kansen te vergroten.

  Hanna kan Pieter uit Monaco maar niet vergeten. Als haar vriend Jasper daarachter komt, is het mis. Hanna wil niet kiezen en heeft besloten het leven wat minder serieus te nemen. Dan verschijnt er nog een dérde leuke jongen!

  Tanja verovert met haar cd de hitlijsten in Europa. Ze wordt overstelpt met interview-aanvragen en verschijnt in elke televisieshow. Tanja heeft voor niemand meer tijd. Begint het succes haar naar het hoofd te stijgen?
  lees meer

  Specificaties

  AuteursMarion van de Coolwijk
  Eerste auteurMarion van de Coolwijk
  Deel5
  GenreKinderboek fictie
  ISBN9789463241717
  Uitvoering boekHardcover
  Aantal pagina's202
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand