MysteryVibe Crescendo vibrator - blauw

  MysteryVibeCrescendo vibrator - blauw

  159.-
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  MysteryVibe Crescendo vibrator - blauw

  Het eerste echt persoonlijke stuk speelgoed! Mysteryvibe heeft een nieuw product gelanceerd en dit is het ultieme persoonlijke genot. De Crescendo is 's werelds eerste volledige aanpasbare vibrator die zelfs op maat gemaakte vibraties biedt. Via je smartphone kun je de vibrator handig bedienen, je laat de vibrator trillen waar en wanneer jij dat gewenst vindt. Dit product biedt een tal van functies door de geavanceerde technologie en volledig het volledig buigzame materiaal. De Crescendo kan door zowel mannen als vrouwen gebruikt worden. Als materiaal is er gekozen voor siliconen.

  Belangrijke kenmerken
  Een oneindigheid aan speeltjes in één: ’s werelds eerste luxe, buigbare, prijswinnende vibrator die zich kan aanpassen aan iedere lichaamsvorm. Hij is compleet aanpasbaar, buigbaar en flexibel en extreem discreet.
  Ultiem in gepersonaliseerd plezier: 6 krachtige onafhankelijke motoren met 12 op het apparaat ingestelde vibratiepatronen en 16 kracht-instellingen maken deze prachtig vormgegeven vibrator het meest variabel in te stellen speeltje ooit.
  Onwijs universeel en genderneutraal: het complete, zelf-ontdekkende speeltje. Geliefd door vrouwen, mannen, vrijgezellen en koppels in 55 landen. Perfect voor alle geslachten en oriëntaties. De compacte en draagbare masseur.
  Draadloos opladen: opladen met inductieladen. De Crescendo werkt zo’n 2 uur op maximale kracht. Crescendo komt volledig opgeladen uit de doos en werkt wel 30 dagen op stand-by.
  Prijs-winnende App: nooit meer vervelen in de slaapkamer! Creëer je eigen sfeer, bedien je partner’s speeltje en download oneindige nieuwe patronen – allemaal gratis

  Waterproof, Draadloos oplaadbaar, Besturing via mobiele app, Discrete opbergbox.
  lees meer

  Specificaties