Mystery of darkness – The lost cemetery (PC)
 • -16%

  Mystery of darkness – The lost cemetery (PC)

  11.999.99je bespaart 2.-
  voor 20:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Mystery of darkness – The lost cemetery (PC)

  Iemand heeft een brief in de metro laten liggen. Wanneer je het tegen beter weten in opent, beland je in een avontuur dat je nooit meer zult vergeten!
  Wanneer je in de metro een mysterieuze brief vindt, kun je jouw nieuwsgierigheid niet bedwingen. Ook al is de brief niet aan jou gericht, je maakt de envelop toch open. Door jouw onbezonnen actie ontketen je een gevaarlijke kracht. Voor je goed en wel beseft wat er gebeurt, zijn zowel jouw dochter als jouw hond verdwenen. Je zult jouw geliefden pas terugzien als je de Levensboom hebt gered!

  De Levensboom is stervende waardoor het kwaad een poort naar een andere wereld heeft kunnen openen. Om de poort te sluiten zal je tal van rusteloze zielen te hulp moeten schieten. Betreed een huiveringwekkende dimensie met een mysterieus kerkhof en een mystiek landschap. Ontmoet magische wezens en versla gevaarlijke monsters terwijl je van prachtige puzzels en smaakvolle Zoek en Vind Scènes geniet. Voorkom dat de Levensboom sterft en breng jouw dochter en hond in veiligheid!

  Kenmerken
  - 3 complete zoek en vind spellen
  - Een weergaloze spelervaring
  - Red jouw dochter en hond
  - Verken een magische wereld
  - Help rusteloze zielen
  - Genees de Levensboom
  - Speel fantastische puzzels
  - Talrijke Zoek en Vind Scènes
  - Volledig Nederlandstalig
  lees meer

  Specificaties