Mysterie box (DVD)

  Mysterie box (DVD)

  32.99
  vandaag besteld, dinsdag in huisverzending door onze partner

  Mysterie box (DVD)

  - The Night Manager: De spionagethriller The Night Manager (Nederlandse titel: De Ideale Vijand) behoort tot het beste werk van schrijver John le Carré. Deze nieuwe tv-bewerking is al net zo fascinerend als de roman, met tijdloze thema’s als liefde, verlies en wraak, verweven in een complex verhaal over moderne misdaad.
  - The Secret State: Deze spannende vierdelige politieke thriller is gebaseerd op de roman A Very British Coup van de Britse politicus Chris Mullin. In de aanloop naar landelijke verkiezingen wordt het Verenigd Koninkrijk geconfronteerd met een ramp: een ongeval bij het chemische bedrijf PetroFex kost aan 19 mensen om het leven.
  - The Game: In deze stijlvolle en spannende spionageserie gaan we terug naar de tijd van de Koude Oorlog. Een overgelopen KGB-officier onthult dat de Sovjet-Unie onder de codenaam ‘Operatie Glas’ een plan heeft beraamd dat een ernstige bedreiging vormt voor de westerse wereld.
  Fleming, the man who should be Bond: Dit is het fascinerende verhaal van Ian Fleming, de bedenker van James Bond. In het Londen van 1939 leidt hij het leven van een losbollige playboy
  lees meer

  Specificaties