Mysterie Box (DVD)

  Mysterie Box (DVD)

  32.99

  Mysterie Box (DVD)

  - The Night Manager: De spionagethriller The Night Manager (Nederlandse titel: De Ideale Vijand) behoort tot het beste werk van schrijver John le Carré. Deze nieuwe tv-bewerking is al net zo fascinerend als de roman, met tijdloze thema’s als liefde, verlies en wraak, verweven in een complex verhaal over moderne misdaad.
  - The Secret State: Deze spannende vierdelige politieke thriller is gebaseerd op de roman A Very British Coup van de Britse politicus Chris Mullin. In de aanloop naar landelijke verkiezingen wordt het Verenigd Koninkrijk geconfronteerd met een ramp: een ongeval bij het chemische bedrijf PetroFex kost aan 19 mensen om het leven.
  - The Game: In deze stijlvolle en spannende spionageserie gaan we terug naar de tijd van de Koude Oorlog. Een overgelopen KGB-officier onthult dat de Sovjet-Unie onder de codenaam ‘Operatie Glas’ een plan heeft beraamd dat een ernstige bedreiging vormt voor de westerse wereld.
  Fleming, the man who should be Bond: Dit is het fascinerende verhaal van Ian Fleming, de bedenker van James Bond. In het Londen van 1939 leidt hij het leven van een losbollige playboy
  lees meer

  Specificaties

  GenreAktie
  SubgenreMisdaad
  Speelduur (min)1020
  LeeftijdLet op met kinderen tot 16 jaar
  Gesproken talenEngels
  OndertitelingNederlands
  Soort artikelDVD
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.