Mysoda Woody WD002F-GG bruiswatertoestel (groen), Groen

  MysodaWoody WD002F-GG bruiswatertoestel (groen)

  79.99
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Mysoda Woody WD002F-GG bruiswatertoestel (groen)

  Met de Mysoda Woody maak je zelf van kraanwater bruisend water en frisdrank in een handomdraai. Met het bruiswatertoestel van Mysoda ben je op een stijlvolle manier bewust bezig met het milieu. Door zelf je bruiswater te maken verbruik je minder plastic.

  Gemaakt van duurzaam biocomposiet
  Mysoda is de meest milieuvriendelijke manier om van uw bruisend water te genieten. Mysoda Woody wordt gemaakt van biocomposiet wat voor bijna 100% komt uit natuurlijke grondstoffen. Het is net zo sterk als plastic, maar is dus niet schadelijk voor de planeet. Het is 60% polypropyleen (gemaakt van ruwe tallolie) en 40% houtvezel. Beide grondstoffen zijn bijproducten van zagerij- en pulpindustrieën.

  Gemakkelijk te bedienen
  Maak gemakkelijk je bruiswater door de waterfles in de machine te klikken. Je water is nu sprankelender dan ooit. MySoda heeft geen elektriciteit nodig en is stil in gebruik.

  CO2 gas cilinder
  Het apparaat werkt op een CO2 gas cilinder, deze wordt standaard meegeleverd met het apparaat. Alle in de markt verkrijgbare CO2 gas cilinders passen op dit bruiswatertoestel.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie