My Carry Potty opstapje vos, Vos

  My Carry Pottyopstapje vos

  13.75
  • Dino
  • Vos
  • Kat
  • Pinguïn
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  My Carry Potty opstapje vos

  My Carry Potty helpt je bij het zindelijk maken van kinderen. Ontwikkeld door een moeder van 3 die inmiddels de zindelijkheidsexpert is van Engeland.
  My Carry Potty heeft vele prijzen gewonnen voor het beste zindelijkheidsproduct van het jaar.

  Fase 1
  In fase 1 ga je beginnen met het zindelijk maken van je kind. Meestal begin je met een plaspotje. Het plaspotje van My Carry Potty is licht gewicht en werkt zonder zakjes (duurzaam). Je kan deze zowel thuis als onderweg gebruiken.

  Fase 2
  De overstap naar het toilet. Deze overstap is vaak groot voor kinderen. Ze zijn gewend aan het plaspotje op de grond en nu moeten ze ineens naar het grote toilet. Daar zitten ze los van de grond en dat brengt spanning en onzekerheid met zich mee.
  My Carry Potty heeft voor deze 2de fase een brilverkleiner en een opstapje ontwikkeld, beide in hetzelfde design als het plaspotje (Pinguïn, Vos, Dino en Kat).
  Kinderen herkenen dit design meteen en dat geeft vertrouwen. De brilverkleiner is voorzien van stevige handvaten, waardoor een kind zich goed vast kan houden. Het opstapje zorgt ervoor dat ze makkelijk bij het toilet kunnen en dan de benen niet gaan 'bungelen' in het luchtledige. Vaste grond onder de voeten geeft een prettig gevoel.

  Zowel het opstapje als de brilverkleiner zijn voorzien van anti slip onderkant en kunnen beide een maximaal gewicht aan van 50 kg.

  Kenmerken
  -
  Opstapje voor de wc of om tanden te poetsen
  - maximaal belast gewicht is 50 kg
  - hoogte is 15 cm
  lees meer

  Specificaties